Criminalul de la Timişoara, arestat preventiv pentru 30 de zile! Câți ani va petrece în pușcărie

 
+2 click pentru
galerie

Cosmin Titiș, criminalul care și-a ucis fosta iubită în Timişoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Individul riscă ani grei după gratii după atacul sângeros din centrul oraşului.

Înarmat cu un cuţit, bărbatul a urmărit-o într-un parc pe fosta lui iubită, Karina, o tânără în vârstă de 20 de ani, unde a lovit-o sub ochii unei prietene, care n-a putut s-o salveze.

Poliţiştii l-au prins în trei ore pe individul care şi-a înjunghiat fosta iubita, în parcul din centrul Timişoarei. L-au găsit la zece kilometri de oraş, în zona Pădurea Verde. Îl cheamă Cosmin Titiş, are 31 de ani şi este şomer.

Era ora 19.00 când Karina împreună cu prietena sa se plimba pe o alee dintr-un parc aflat in spatele Catedralei Metropolitane din Timișoara. Pe motiv ca vrea sa discute cu ea, barbatul a luat-o deoparte si in cateva clipe a injughiat-o.

Tânăra a încercat să se apere de lovituri, dar forţa agresorului a fost prea mare. Prietena care o însoţea şi a văzut întreaga scenă a sunat îngrozită la 112.

Însă, fata a pierdut prea mult sânge, iar medicii nu au mai putut să o salveze. După crimă, bărbatul şi-a sunat mama şi i-a povestit ce a făcut. Femeia i-a spus să se predea.

„La început nici nu am crezut. Mi-am închis telefonul, n-am ştiut despre ce e vorba. A luat-o. Nebunie! A luat ceva. Plângea şi ţipa şi urla, nu înţelegeam nimic”, a spus mama criminalului, precizând că ea crede că fiul ei a fost sub influența drogurilor la momentul atacului. 

Spre miezul nopţii, fugarul le-a spus poliţiştilor unde se află. Atât el cât şi tânăra pe care a ucis-o sunt din Lupeni. Au lucrat împreună în Marea Britanie, iar în urmă cu 10 luni, fata a pus capăt relaţiei, pentri că bărbatul avea un comportament agresiv. Când a aflat că tănăra se vede cu un alt băiat, a început să o urmărească şi să o ameninţe, spun cunoscuţii celor doi.

Bărbatul este acuzat de omor şi riscă 20 de ani în spatele gratiilor.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI