Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Noi detalii terifiante despre Nicolae Vlad, ucigasul japonezei!

Apar detalii terifiante in cazul ucigasului in serie din Balotesti. Nicolae Vlad isi ucidea victimele, apoi le viola. Inainte sa o omoare pe studenta japoneza acostata in aeroportul din Otopeni, noul Ramaru de Romania a intrebat o vecina cum si-ar dori sa moara.

"Eu stateam acolo, el statea langa mine, in partea aia. Facea: <> Am martori! I-am zis: <<fir-ai al="" dracu',="" comisare!="" ia="" incearca="" tu="" sa="" te="" spanzuri!="">>", a spus femeia.

Acesta a fost singurul moment in care Comisaru, cum i se spune lui Nicolae Vlad in Balotesti, le-a dat de gandit vecinelor. El le cauta zilnic compania, iar acum au aflat ca dintre ele si-a racolat si o victima.

Dupa ce au aflat ca Nicolae Vlad e criminal, oamenii si-au adus aminte ca si tatal lui a fost "vietas". El a murit in puscarie, unde era inchis pentru crima.

Cu ani in urma, unul dintre verii lui, poreclit Sampi, a ingrozit Balotestiul dupa ce, intr-o singura noapte, a comis trei crime. Comisaru era singurul din familie care nu facuse inchisoare, desi invatase de mic de la parintii lui sa jefuieasca soferii pe DN1.

Nu e exclus ca in copilarie ucigasul sa fi fost victima unor abuzuri sexuale.

"El a fost marcat de ce o fi patit in copilarie si nu indraznea sa intre in vorba cu fete. Oamenii astia nu au niciun sentiment de mila pentru victima", a declarat psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu.

Nicolae Vlad a fost pus sub acuzare de procurori in sase dosare. In toate, a actionat dupa acelasi tipar: si-a talharit, si-a sugrumat victimele, iar apoi le-a violat.

Recomandari