Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Teroare! O altă dispariție misterioasă la Caracal! Ce coincidență bizară există

Numărul victimelor ucigaşului în serie ar putea fi mult mai mare! Dispariţia unei tinere, acum 20 de ani, pare legată prin fire nevăzute tot de Gheoghe Dincă! Ca și în cazul Alexandrei și Luizei, Geanina a venit după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie. Iar coicidenţele stranii nu se opresc aici!

Numărul victimelor ucigaşului în serie ar putea fi mult mai mare! Dispariţia unei tinere, acum 20 de ani, pare legată prin fire nevăzute tot de Gheoghe Dincă! Ca și în cazul Alexandrei și Luizei, Geanina a venit după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie. Iar coicidenţele stranii nu se opresc aici!

Mihaela Geanina Geneș avea 19 ani, iar dispariţia sa pare trasă la indigo după cea a Alexandrei şi Luizei. S-a urcat într-o maşină de ocazie şi nu a mai fost văzută nicioadată. Au trecut 20 de ani de-atunci, iar poliţia nu are niciun suspect!

Dispariţia misterioasă din 1999 pare legată de cele două dispariţii recente printre-un lung şir de coincidenţe. Pe toate cele trei fete le cheamă Mihaela. În plus, acestea au fost alese după o anumită tipologie. Au vârste apropiate, sunt frumoase şi au părul lung, închis la culoare.

Iar coincidenţele nu se opresc aici. În cazul Alexandrei şi Luizei, familiile au fost terorizate cu telefoane date de un bărbat necunoscut. De fiecare dată, acesta le spune o poveste falsă, dovadă că în spatele acestor apeluri se afla un psihopat care se juca cu inimile lor.

Luiza a fost văzută ultima dată pe 14 aprilie, într-o duminică, atunci când a mers să scoată bani de la bancomat. A doua zi, bunicul tinerei a fost sunat prima dată, apoi după câteva zile.

În luna aprilie a acestui an, după dispariţia Luizei, familia fetei dispărute în 1999 i-a trimis o scrisoare ministrului de interne de atunci, Carmen Dan, convinsă că există o legătură. Cel mai probabil pista nu a fost luată în serios de autorităţi.

Recomandari