Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Sfâșietor! La aflarea veștii, mama Luizei a trăit un șoc! Echipajul SMURD a fugit după ea (FOTO)

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei Măceșanu, cât şi în cazul Luizei Mele cu, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei Măceșanu, cât şi în cazul Luizei Melencu, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului.

UPDATE 16:00: Mama Luizei, luată cu ambulanța de la casa groazei! Femeia a aprins ieri o lumânare pentru Alexandra și spera că fiica ei e încă în viață, dar azi a primit vestea cumplită a morții! Un echipaj SMURD a încercat să îi ofere femeii îngrijiri pentru a preveni un posibil șoc, dar femeia a fugit. Cei de la SMURD au fugit după ea.

Bunicul Luizei a leșinat cânt a aflat că nepoata sa a fost violată și omorâtă, informează cei de la stiripesurse.ro.

UPDATE: Familia Alexandrei Măceșanu a aflat în urmă cu puțin timp tragica veste. Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut că a omorât-o pe Alexandra Măceșanu, dar și pe Luiza Melencu. Deși ieri mama tinerei Alexandra încă mai spera la o minune, astăzi vestea a îndoliat întreaga familie.

O mătușă a Alexandrei Măceșanu a declarat: „ A zis că și-a recunoscut cele două crime, altceva nu știm”, informează cei de la stiripesurse.ro.

CRIMINALUL A RECUNOSCUT CRIMELE. În cursul zilei de duminică, avocatul criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, a spus că Alexandra a sunat la 112 de pe telefonul suspectului şi că în locuinţă au fost găsite trei telefoane ale acestuia. Bărbatul cooperează cu anchetatorii.

Avocatul a precizat că rămăşiţele care par umane nu erau ascunse, ci erau în curtea casei, iar Gheorghe Dincă nu a dat anchetatorilor nicio explicaţie despre dinţii găsiţi în gospodăria sa.

CRIMINALUL A RECUNOSCUT CRIMELE. Întrebat dacă există urme de sânge în casă, avocatul din cadrul Baroului Dolj a răspuns: “Nu există, cel puţin vizibile. Mai departe nu cunosc. (...) E în curtea dânsului o placă pe care într-adevăr în mod vizibil sunt urme de sânge, dar specialiştii spun că e de natură animală. Dânsul are nutrii aici, are păsări”.

CRIMINALUL A RECUNOSCUT CRIMELE

Avocatul a mai declarat în cursul zilei de duminică faptul că atitudinea lui Gheroghe Dincă nu s-a schimbat, susţine că este nevinovat, dar colaborează cu anchetatorii şi răspunde la întrebările acestora. Ulterior, la orele prânzului, Gheorghe Dincă a recunoscut ambele crime!

Gherorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe cele două fete, Alexandra şi Luiza. Criminalul şi-a motivat faptele în faţa anchetatorilor. "Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

Surse: Agerpres, Mediafax, stiripesurse.ro

Recomandari