Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Criminalul din Făget este căutat în toată România! Secretele lui Boldea ies la suprafață!

Vestul ţării este din nou scena unor atacuri de o violenţă extremă. De 11 ore, sute de poliţişti nu au reuşit să prindă un criminal periculos, deşi este drogat, rănit şi desculţ.

Vestul ţării este din nou scena unor atacuri de o violenţă extremă. De 11 ore, sute de poliţişti nu au reuşit să prindă un criminal periculos, deşi este drogat, rănit şi desculţ. Bărbatul de 33 de ani a ucis un om şi a rănit alţi cinci în mai puţin de o oră, în Timiş. Totul a început dimineaţă când a înjunghiat doi părinţi care făceau jogging în parc, în Făget: el a murit, ea e în comă.

După ce a atacat cu cuţitul două persoane în Făget, criminalul a mers în localitatea Temereşti. Aici a înjunghiat încă un om şi a lovit alte două persoane, după care a încercat să intre cu forţa în barul din sat.

Cei doi soţi veneau în fiecare dimineaţă în acest parc, unde alergau şi făceau sport pe aparate de fitness. Agresorul i-a atacat din senin. I-a lovit cu pumnii şi cu picioarele şi i-a înjunghiat cu un obiect ascuţit. Bărbatul de 56 de ani a murit pe loc, iar femeia a fost preluată în stare extrem de gravă, în comă.

Ionel Boldea are 33 de ani şi e cunoscut drept un individ violent şi extrem de periculos. În timpul cercetărilor de la locul crimei, ucigaşul făcea noi victime, alese la întâmplare.

Recomandari