Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Criminalul din Mehedinți și-a recunoscut fapta. A sedus-o pe fata de 17 ani cu scopul de a o ucide, imediat ce a fost eliberat

Criminalul din Mehedinți a fost audiat mai bine de două ore de procurori și, potrivit unor informații pe surse, acesta și-ar fi recunoscut fapta. Eliberat condiționat, Ion Turnagiu fusese condamnat pe viață, după ce omorâse cinci oameni. El a incendiat-o pe fata de 17 ani, pe care o cunoscuse pe internet.

Criminalul din Mehedinți și-ar fi recunoscut fapta

actualmehedinti.ro

Potrivit informațiilor Antena 3, individul și-a recunoscut fapta. Nu a negat că el a incendiat-o pe fată, dar nu a oferit detalii. Acesta a spus că regretă. Aceleași surse arată că este posibil ca procurorii să ceară și o reconstituirea. Încadrarea infracțiunii este la omor calificat.

Tatăl fetei incendiate este prieten cu criminalul din Mehedinți. A abandonat-o, arsă, pe patul de spital: "N-am știut, nu l-am bănuit, care e problema?"

Colegul de celulă al criminalului le-a pus anchetatorilor că bărbatul este "de treabă"

Anchetatorii spun că cei doi, criminalul și fata incendiată, erau împreună din luna septembrie, adică la câteva luni de când bărbatul ieșise din închisoare. La Parchet a ajuns și bunica fetei, dar și foști colegi din pușcărie ai criminalului, mai notează sursa citată.

Bărbatul care a stat în celulă cu criminalul din Mehedinți a fost și el audiat. Acesta a susținut în fața procurorilor că Turnagiu era un bărbat de treabă.

Recomandari