Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Update: Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș, a murit după s-a spânzurat în această dimineață!

Ucigașul polițistului din Timiș, Marcel Lepa, s-a spânzurat luni dimineață în penitenciar, anunță surse judiciare

UPDATE: În ciuda eforturilor echipajelor de salvare sosite la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri, Marcel Lepa a murit în urmă cu puțin timp.

Ucigașul polițistului din Timiș, Marcel Lepa, s-a spânzurat luni dimineață în penitenciar, anunță surse judiciare.Lepa se afla în arestul poliției după ce fusese capturat la câteva ore după ce a comis teribila crimă în urma căreia un polițist și-a pierdut viața.

Potrivit informațiilor de ultimă oră, la fața locului se află mai mult eechipaje de salvare, care încearcă s-l resusciteze.

Marcel Ionel Lepa era cercetat pentru trei infracţiuni: ultraj (în varianta omorului calificat comis asupra unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, toate aflându-se în concurs real şi în stare de recidivă postcondamnatorie.Lepa era singur în celulă și a fost descoperit de agenții care asigurau paza. La fața locului a ajuns un echipaj de urgență, dar după manevrele de resuscitare, a fost declarat mort.

Ambulanța a fost anunțată, la 6,38, printr-un apel la 112 că un bărbat s-a spânzurat în penitenciar, potrivit pressalert.ro În urmă cu trei zile, Ionel Marcel Lepa fusese arestat pentru 30 de zile, după ce l-a împușcat mortal pe polițistului Cristian Amariei, pe 2 iunie. La fața locului a ajuns o echipă de criminaliști de la Poliția Timiș care va face cercetări. Luni, Marcel Lepa trebuia să ajungă în fața Curții de Apel Timișoara la judecarea contestației sale la decizia Tribunalului Timiș de arestare preventivă pentru 30 de zile Marcel Ionel Lepa avea de executat și o pedeapsă de 4 ani și 8 luni pentru tâlhărie, cea pentru care era căutat de polițiști, duminică, 2 iunie, în misiunea în care l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei.

Comisia de individualizare urma să ia în calcul durata pedepsei, și să țină cont și de alte aspecte, cum ar fi gradul de risc, antecedentele penale, starea de sănătate, conduita, perioadele de detenție anterioare și altele. Momentan a fost acuzat de omor calificat. În mod normal, el trebuia încarcerat la Penitenciarul Arad, penitenciar cu regim închis și de maximă siguranță. Nu este singurul caz de acest gen. Un alt bărbat închis pentru uciderea unui polițist s-a sinucis în arest, în urmă cu mai mult timp. În septembrie 2017, asasinul poliţistului Sorin Vezeteu s-a spânzurat în celulă, în Penitenciarul Botoșani. Ioan Beşa, tânărul care l-a ucis cu peste 40 de lovituri de cuţit pe poliţistul Sorin Vezeteu, a fost găsit spânzurat, în timpul rondului de seară. El era singur în celulă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro