Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Criminologul Dan Antonescu despre mărturiile lui Dincă: "Are ceva de ascuns foarte mult şi minte grav"

Dan Antonescu, specialist criminolog, a precizat că Gheorghe Dincă minte atunci când povestește ce s-a întâmplat cu Alexandra.

Dan Antonescu, specialist criminolog, a precizat că Gheorghe Dincă minte atunci când povestește ce s-a întâmplat cu Alexandra.

„Autorul minte și încearcă să conducă spre direcții greșite ancheta. Este posibil ca aceste oase să aparțină unei alte fete. Sau varianta ideală, să nu uităm că omul acesta a avut comenzi de reparat, de construit cavouri, locuri de veci în cimitir și este cunoscut că mai ales faptul că studenții de la medicnă cumpără pe câțiva lei oseminte pe care să le folosească la documentarea în facultate. Este posibil ca el să fii luat ceva, oamenii respectivi poate au vrut să cumpere doar o anumită parte și ceea ce a rămas a pus pe foc în sensul că pot fi distruse”, a precizat specialistul criminolog Dan Antonescu, la Antena 3.

„Individul acesta trebuie să spună adevărul. I-a plimbat pe niște coclauri, el cunoaște toate aceste locuri. Nu poate invoca că nu își amintește. Este un mincinos”, a mai adăugat Dan Antonescu.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro