Antena Căutare

Crina Alexandra, de-o seamă cu Luiza Melencu, este de negăsit! Părinții eu sunt disperați! Ce le-a spus ultima dată când a vorbit cu ei

Crina Alexandra Estera Creţu, o tânără din judeţul Vrancea, a plecat la Braşov în urmă cu două luni şi nu s-a mai întors. Părinții ei sunt disperați, mai ales că fiica lor le-a dat un apel telefonic straniu.

Crina Alexandra, de-o seamă cu Luiza Melencu, este de negăsit! Părinții eu sunt disperați! Ce le-a spus ultima dată când a vorbit cu ei
Crina Alexandra Estera Crețu.

Tânăra are 19 ani, la fel ca Luiza Melencu, şi este din comuna Ploscuteni, judeţul Vrancea. La începutul lunii, a plecat de acasă spunându-le părinţilor că merge la o prietenă în Braşov ca să-şi caute un loc de muncă.

„La 4 octombrie 2019 a dispărut din municipiul Braşov. Ulterior, şi-a contactat telefonic familia, spunând că se află în Franţa împreună cu iubitul ei”, a precizat Poliţia Română.

Familia ei este disperată şi se gândeşte la ce e mai rău, mai ales că fata nu figurează că ar fi părăsit teritoriul României.

Părinţii tinerei cred că, dacă într-adevăr ar fi plecat din ţară, i-ar mai fi contactat în cele două luni de la dispariţie, potrivit adevarul.ro.

Tânăra se află în lista cu persoane dispărute a Poliţiei Române. Are 1,70-1,75 metri înălţime, aproximativ 60-65 kilograme, constituţie atletică, păr blond cu şuviţe de culoare mai închisă (şaten), ochi căprui.

Crina Alexandra Estera Creţu are ca semn particular o cicatrice la încheietura mâinii drepte, între antebraţ şi palmă, un tatuaj pe braţul drept reprezentând un model tribal cu stea în mijloc, cu dimensiunea de circa 10 centimetri.

Cum va arăta sfârșitul lumii, de fapt! Primele semne au apărut deja! Ce se va întâmpla cu milioane de oameni, în curând... Loto 6/49 azi. Rezultate 12 decembrie 2019. Loteria Română a anunțat premii de peste 4.30 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x