Antena Căutare

Crina, condamnată la suferință! Tânăra moartă în urma deratizării a trăit pe străzi, lucra ca femeie de serviciu, dar făcea liceul la seral:”Visa la o viață bună!”

Crina Bota, femeia care a murit în urma operațiunii de deratizare ce a fost efectuată într-un bloc din Timișoara, a fost condamnată la suferință. Își găsise liniștea abia în urmă cu câțiva ani, când a reușit să-și întemeieze o familie și să aibă o locuință stabilă. 

Crina, condamnată la suferință! Tânăra moartă în urma deratizării a trăit pe străzi, lucra ca femeie de serviciu, dar făcea liceul la seral:”Visa la o viață bună!”
Crina, condamnată la suferință! Tânăra moartă în urma deratizării a trăit pe străzi, lucra ca femeie de serviciu, dar făcea liceul la seral:”Visa la o viață bună!”

Crina Bota, femeia care a murit la două zile după ce Darius, copilul ei de trei ani s-a stins din viață intoxicat, a lucrat ca femeie de serviciu la un restaurant din Timișoara și, în același timp, își continua studiile la seral.

Viața Crinei nu a fost deloc fericită. Ani de zile a trăit ca ”un om străzii”, a dus o viață plină de lipsuri, fără hrană și un acoperiș deasupra capului. Deși s-a luptat cu dependența de substanțe interzise, Crina fusese reabilitată. Mai mult de atât, deși a fost marcată de pierderea surorii mai mici care a murit după ce a căzut de pe scara de incendiu a unui cămin, ea nu s-a lăsat îngenuncheată.

Cine este tânăra de 29 de ani moartă în blocul de la Timișoara, după deratizare. Crina era ”o femeie a durerii, obișnuită cu suferința”

A reușit să-și construiască o viață așa cum nici nu visa, ea fiind extrem de fericită de faptul că are un copil și un soț care îi este alături întotdeauna.

Ana şi Paul Negrulescu, doi români care trăiesc în Noua Zeelandă și care au cunoscut-o pe Crina, au vorbit despre tânăra care și-a pierdut viața la Timișoara:

”A fost un miracol revenirea ei, fără nicio exagerare. În fiecare an mă aşteptam să nu mai fie, pentru că dormea afară şi când erau temperaturi negative. Mă rog, dormea în maşini părăsite etc. Dar cel mai important este faptul că a reuşit să iasă de pe stradă, să se mărite şi să aibă un copil. Din păcate, bucura ei în viaţa asta nu a fost prea lungă. Dar mai sunt mulţi tineri, copii ai străzii în Timişoara, la care cred că ar trebui să ne uităm şi să facem ceva pentru că şi ei pot şi trebuie să iasă de pe stradă”, a declarat pentru „Adevărul“, psihologul Paul Negrulescu.

Ba mai mult, el a dezvăluit că femeia acceptase moartea fiului ei, întrucât spunea că ”fiecăruia i s-a dat un anumit interval de timp de trăit pe acest pământ”. ”Astea au fost cuvintele ei, şi că trebuie să fie puternică şi să creadă că Dumnezeu o poate scoate şi de aici, chiar dacă în acel moment o durea cumplit plecarea lui”, a mai spus Negrulescu.

O echipă de la Ministerul Apărării Naţionale se va deplasa la Timişoara, pentru verificări suplimentare în blocurile în care s-a făcut dezinsecţie şi deratizare şi unde trei oameni au murit

Crina va fi înmormântată joi, 21 noiembrie, în Cimitirul de pe strada Stuparilor, alături de fiul ei. Slujba va fi oficiată de ÎPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului, care s-a oferit să acopere toate cheltuielile pentru funeralţii.

Rezultate Loto 6/49 din 21 noiembrie 2019. Report de 3,43 milioane de euro la Loto... Dosarul Colectiv, decizie finală! Judecătorii au făcut anunțul ce schimbă totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x