Antena Căutare

Cristian Cioacă trece prin momente tensionate! Astăzi e ziua cea mare pentru soțul Elodiei!

Cristian Cioacă s-a ales cu trei ani de închisoare în plus după ce, la finalul lunii iunie, judecătorii piteşteni i-au contopit pedepsele primite în două dosare penale

Cristian Cioacă s-a ales cu trei ani de închisoare în plus după ce, la finalul lunii iunie, judecătorii piteşteni i-au contopit pedepsele primite în două dosare penale.

Fostul poliţist face tot ce poate acum să scape de cadoul nedorit. El va încerca în această dimineaţă să obţină o reducere a pedepsei în faţa magistraţiilor Tribunalului Argeş. Cioacă a contestat decizia primei instanţe la o zi după ce Judecătoria Piteşti i-a contopit pedepsele de 15 ani şi opt luni primită în dosarul uciderii avocatei Elodia Ghinescu cu cea de patru ani şi patru luni pentru fraude informatice, Cioacă primind în final 18 ani de închisoare.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ generat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".

Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai uşor. "Folosind o geantă de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumpărase în timpul vacanţei în Dubai, precum şi perdeaua de duş din baia aferentă dormitorului (aceasta din urmă fiind menită a împiedica eventualele scurgeri de sânge), inculpatul Cioacă Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru în portbagajul autoturismului şi le-a ascuns într-un loc necunoscut. S-a constat şi lipsa unor obiecte, precum: un cuţit cu lungimea de 25-30 cm, două prosoape, geanta de voiaj şi perdeaua de duş", notează procurorii în rechizitoriu.

Regina Ana se întoarce, pentru ultima oară, la Peleş. Castelul, aproape gata pentru primirea trupului neînsufleţit al Ma... Restricții de circulație în centrul Capitalei, până în data de 21 august. Ce rute trebuie să evitați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x