Antena Căutare

Cristian Cioaca va fi trimis in judecata pentru uciderea Elodiei

Dupa cinci de joaca de-a soarecele si pisica, Cristian Cioaca va fi trimis in judecata pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Politistul sustine ca este nevinovat. A trimis procurorii sa o caute pe Elodia in manastiri si, in plus, a refuzat sa i se faca o expertiza psihiatrica, asa cum au cerut magistratii.

Mai multe marturii, comportamentul lui Cioaca de dupa disparitia Elodiei si petele de sange gasite in locuinta lor sugereaza ca politistul si-a omorat sotia. In urma unei expertize ADN, petele de sange din apartament ii apartin Elodiei Ghinescu.

Magistratii au recomandat efectuarea unui test psihologic in cazul lui Cristian Cioaca. Cu toate acestea, anchetatorii au ajuns la concluzia ca nu este necesara, chiar daca se efectueaza in orice caz de omor.

Un rezultat pozitiv la o astfel de proba l-ar putea scuti pe Cioaca de ani buni de inchisoare. Acesta ar putea fi internat intr-un ospiciu si nu ar ajunge in spatele gratiilor.

Foto: Intact Images

Masinile au patinat cu gratie pe o strada din Iasi pentru ca autoritatile nu au dat cu substante antiderapante... Retea specializata in trafic de migranti, destructurata de politistii de frontiera din Timis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x