Antena Căutare

CT Popescu: "Am vazut umorul de bodega si marlania domnului Basescu"

Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe presedintele Traian Basescu pentru iesirea de luni seara la adresa fostului secretar de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, care a apreciat gandirea doctorului ca "stangista" si s-a intrebat ironic cine va demisiona, un subsecretar sau un ministru.

"Am vazut aseara umorul de bodega si marlania domnului Basescu. Asa ceva nu poate decat sa iti dea fiori. Deci gradul de iresponsabilitate care face bancuri legate de plecarea unui om de valoare sigur ca iti da fiori", a punctat CT Popescu.

"Oricum, nu avea dreptul domnul Arafat sa ia aceasta decizie", in ciuda scandalului cu Traian Basescu, a mai adaugat cunoscutul om de presa.

"Avand in vedere disponibilitatea domnului doctor de a reveni, in conditiile in care se discuta altfel cu dansul, ar fi un gest de mare responsabilitate angajarea unui om atat de valoros. Ar trebui sa nu mai doarma noaptea ministerul, bine, domnul Basescu, nu am nicio problema ca nu doarme noaptea, el doarme foarte linistit. Dar ar trebui ca cineva sa fie ingrijorat de faptul ca domnul Arafat nu mai lucreaza in acest sistem", a mai adaugat CT Popescu.

Jurnalistul a insistat totusi asupra faptului ca fostul subsecretar de stat ar fi putut ramane in functie sa lupte in continuare.

"Il consider pe Arafat o pasare rara, este un profesionist onest aflat exact acolo unde ii este locul. Si pentru ca nu sunt multi oameni de acest fel, plecarea sa este o mare pierdere. Eu consider ca o demisie de onoare se da in momentul in care nu mai poti sa schimbi ceva. Eu cred ca putea sa ramana si sa mai lupte.", a spus Cristian Tudor Popescu.

Foto: Intact Images

Raed Arafat: O sa fie un haos intr-un sistem care acum este organizat... Raed Arafat: Daca ramaneam oamenii spuneau ca tin de scaun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x