Antena Căutare

CTP despre verdictul in cazul Nastase: "Astia mari se inteleg intre ei"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spuna ca decizia data in cazul fostului premier Adrian Nastase nu are nicio valoare, avand in vedere ca "nu s-a indraznit trimiterea dupa gratii a domnului Nastase".

"Sentinta n-are nicio valoare din punctul de vedere al imaginii. S-a pronuntat Justitia, asta e sentinta, ne supunem justitiei. O analizez din punct de vedere al imaginii. Spuneam acum cativa ani ca important va fi acel cadru in care un inalt demintar al statului roman va fi bagat in masina politiei cu mana pe cap. Acea miscare specifica ar fi insemnat in sfarsit ca inalta nomenclatura post-comunista nu e intangibila. In clipa de fata se mentine aceasta intangibilitate, in ochii publicului. Adica oamenii interpreteaza in sensul "corb la corb nu-si scoate ochii", astia mari se inteleg intre ei, acesta e modul in care cred ca intelege lumea", a spus CTP vineri seara.

Omul de presa a apreciat ca justitia romana nu a avut curaj sa il trimita dupa gratii pe Nastase.

"In rest nu comentam decizia Instantei. Asta este, mergem mai departe. Pe scurt, e clar, rezulta din sentinta ca domnul Adrian nastase a comis o fapta penala pentru care sufera o pedeapsa penala, dar nu s-a indraznit bagarea sau trimitea dupa gratii a domnului Nastase. Iar asta nu-l priveste doar pe domnul Nastase, ci pe toti din aceasta clasa privilegiata", a mai declarat Cristian Tudor Popescu la un post de televiziune.

Foto: Intact Images

Actorul Stefan Radof, inmormantat cu onoruri militare... VIDEO! Iluminatul public functioneaza si pe timp de zi in Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x