Antena Căutare

Cu două săptămâni înainte de Paște, inspectorii avertizează: ATENȚIE la ce cumpărați! Cinci tone de carne confiscate, amenzi usturătoare

Peste 400 de polițiști de la investigarea criminalității economice acționează sâmbătă în toată țara pentru verificarea legalității activităților comerciale desfășurate cu produse specifice Sărbătorilor Pascale, informează un comunicat IGPR transmis AGERPRES.

Cu două săptămâni înainte de Paște, inspectorii avertizează: ATENȚIE la ce cumpărați! Cinci tone de carne confiscate, amenzi usturătoare
| adevarul.ro

Peste 400 de polițiști de la investigarea criminalității economice acționează sâmbătă în toată țara pentru verificarea legalității activităților comerciale desfășurate cu produse specifice Sărbătorilor Pascale, informează un comunicat IGPR transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, în ultimele două zile, la nivel național, echipele de control au ridicat sau indisponibilizat peste cinci tone de carne și produse din carne, aproape 2.800 de litri de alcool și au constatat aproape 300 de infracțiuni.

Astfel, polițiștii împreună cu specialiști ai ANSVSA, ANPC și ai altor instituții cu atribuții în domeniul asigurării calității și siguranței produselor alimentare, au verificat legalitatea activităților comerciale desfășurate și modul în care comercianții respectă normele referitoare la informarea corectă a populației cu privire la mărfurile expuse.

De asemenea, echipele de control au avut în vedere depistarea produselor alimentare și a mărfurilor contrafăcute ori falsificate și combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerțului cu produse alimentare specifice Sărbătorilor Pascale, legume-fructe și băuturi alcoolice.

''Au fost confiscate circa 1.500 de kilograme de carne și produse din carne, 550 de kilograme de pește și produse din pește și aproape 2.600 de litri alcool și produse alcoolice. Pe parcursul acțiunii au indisponibilizate peste 3.500 de kilograme de carne și produse din carne și peste 200 de litri de alcool și produse alcoolice'', se mai arată în comunicatul citat.

Atenţie, şoferi! Fiscul a decis cum se restituie taxa auto tuturor proprietarilor de mașini! Cum primești banii... Meteorologii avertizează: Vremea se schimbă radical! După temperaturile mult prea mari pentru această perioadă, vin furt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x