Antena Căutare

Cultură de cannabis, într-un apartament din Satu Mare/ Anchetatorii au găsit peste opt kilograme de masă verde

Procurorii şi poliţiştii au găsit, într-un apartament din Satu Mare, o cultură de cannabis, formată din 11 plante în diferite stadii de dezvoltare. Îa total, s-au găsit 8 kilograme de masă verde, iar un bărbat a fost reţinut pentru trafic de droguri.

”Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului A.A. pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada ianuarie – aprilie 2020, inculpatul a achiziţionat seminţe de cannabis, precum şi alte produse necesare înfiinţării şi întreţinerii de culturi indoor, plantele fiind cultivate într-un apartament situat pe raza municipiului Satu Mare”, a transmis, marţi, DIICOT.

Procurorii au făcut, luni, o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate un număr de 11 plante de cannabis de diferite dimensiuni, în cantitate totală de 8 kg de masă verde şi aproximativ 136 de grame de muguri.

De asemenea, au fost indisponibilizate 2 instalaţii speciale prevăzute cu ventilatoare, climatizare şi lămpi UV, 2 telefoane mobile, un cântar de precizie şi 26 de recipiente conţinând fertilizatori.

Bărbatul de 28 de ani este cercetat pentru trafic de droguri ş va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Sursa : news.ro

Dolj: Anchetă a procurorilor, după ce mai mulţi funcţionari din cadrul DSP au scos din carantină patru persoane, fără a ... Ce a pățit o femeie din Iași, după ce a fost prinsă pe stradă fără mască și declarație. Reacția polițiștilor i-a surprin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x