Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Avocatul familiei Luizei Melencu, declarații explozive! Cum a ascuns Gheorghe Dincă probe în pereții casei lui! „Încerca să acopere...”

Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat că este de părere că Gheorghe Dincă a ascuns probe în pereții casei lui, pe care îi acoperea periodic, cu straturi de ciment.

Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat că este de părere că Gheorghe Dincă a ascuns probe în pereții casei lui, pe care îi acoperea periodic, cu straturi de ciment.

Anchetatorii au intrat în cea de-a patra săptămână de cercetări în cazul celor două crime de la Caracal mărturisite de Gheorghe Dincă.

Marţi, 20 august 2019, vor continua cercetările în criminalului din Caracal, unde, conform declaraţiilor avocatului Tonel Pop, care reprezintă familia uneia dintre victime - Luiza Melencu.

În camera din locuința lui Gheorghe Dincă în care se presupune că le-a sechestrat pe adolescentele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar urma să fie scanaţi pereţii cu un aparat performant, în căutarea de noi probe biologice.

„Din punctul meu de vedere, în acea casă sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri ciudate, dubioase, iar acest Dincă eu spun că nu numai că făcea lucruri foarte-foarte grave, dar faptul că dădea cu tinci pe perete, făcea câte un strat de ciment, mai dădea câte unul, aşa, periodic, eu cred că ascundea nişte probe acolo. Pereţii aceia încerca să-i mai acopere cu ceva, nu cu un glet normal, atenţie, ciment. Ceea ce eu nu cred că era un lucru OK“, le-a spus avocatul Tonel Pop jurnaliştilor.

A apărut şi ipoteza privind o a treia victimă a lui Gheorghe Dincă, având în vedere că în maşina suspectului, Renault-ul gri folosit pentru serviciul ilegal de taxi, au fost găsiţi doi cercei diferiţi și o poșetă mică, albastră – obiecte ce nu le-au aparținut adolescentelor Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.