Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum a fost ademenit Emi Pian la jocul de barbut ce i-a adus moartea. Adevărul despre sumele de bani pe care le învârtea interlopul

Adevărul despre ultimele ore din viața lui Emi Pian, interlopul ucis în timpul unui joc de barbut, a ieșit la lumină. De ce venise, de fapt, liderul clanului Duduianu în casa din Giulești?

Cum a fost ademenit Emi Pian la jocul de barbut ce i-a adus moartea. Adevărul despre sumele de bani pe care le învârtea interlopul

Cu toate că nu era un împătimit al jocurilor de noroc, Emi Pian câștiga o avere din barbut. De altfel, tocmai o altă partidă de barbut l-a trimis în spatele gratiilor.

Potrivit martorilor din dosar, liderul clanului Duduianu participa la aceste jocuri doar pentru a-i împrumuta pe pierzătorii disperaţi să-şi ia revanşa.

Așa s-a întâmplat și în 2016. Cel care organizase un „turneu” de barbut a împrumutat 20.000 de lei de la interlop, după ce își pierduse toți banii. Norocul n-a fost de partea lui, așa că a pierdut și suma primită de la Emi Pian.

Liderul clanului Duduianu i-a luat gaj mașina, un Audi Q7. A doua zi, cu toate că cel îndatorat a vâzndut obiecte din casă pentru a-și acoperi datoria, Emi Pian nu i-a mai dat autoturismul înapoi.

Mai mult, se pare că Emi Pian ar fi vândut autoturismul în momentul în care ar fi fost reclamat la Poliție.

„Se va avea in vedere şi conduita inculpatului ulterior luării maşinii în gaj. Inculpatul a manifestat un dezinteres total faţă de înţelegerea cu persoana vătămată, vânzând masina acesteia”, au arătat judecătorii care l-au condamnat pe Pian, citați de Adevărul.

Bărbatul nu s-a lăsat intimidat nici de tatăl lui Emi Pian, pe care liderul clanului Duduianu l-ar fi trimis să încerce să înconvingă să renunțe la acuzații.

Emi Pian a fost nevoit să-şi recunoasă faptele, fiind judecat în procedură simplificată, pentru a primi o pedeapsă mai mică.

„Inculpatul s-a folosit de notorietatea pe care calitatea de membru al clanului Duduianu i-o conferă pentru a o ameninţa pe persoana vătămată şi pentru a pleca cu autoturismul acesteia din casa ei”, se arată în dosarul în care a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare.

Interlopul a contestat deecizia și a încercat să obțină o pedeapsă cu suspendare, spunând că are un loc de muncă și a făcut ăcut trei denunţuri, două la DIICOT şi unul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Pedeapsa a rămas însă nemodificată.

„Având în vedere şi caracterul extrem de periculos al unor asemenea fapte, ce pot conduce cu mare uşurinţă la adevărate tragedii, Curtea constată că inculpatul dovedeşte o profundă lipsă de interes pentru rigorile legii penale şi manifestă o îndrăzneală deosebită”, scrie în Decizia penală nr. 1398/A a Curţii de Apel Bucureşti.

Emi Pian, ucis în timpul unei partide de barbut

Scandalul ar fi pornit de la sumele uriașe de bani, sute de mii de euro, pe care Emi Pian le împrumuta celor care participau la partidele de jocuri de noroc. Pe rețelele de socializare, interlopul primise numeroase „avertismente” să înceteze practica.

Recomandari