Antena Căutare

Cum a încercat Elena Udrea să convingă judecătorii din Bulgaria să nu o trimită în România. Ce pledoarie a avut

Elena Udrea le-a transmis judecătorilor că refuză să fie predată autorităţilor române şi a menţionat că a depus cerere de azil în Grecia, însă documentul trebuie tradus. Care a fost pledoaria Elenei Udrea în Bulgaria.

colaj de footgrafii cu elena udrea blonda Galerie
Elena Udrea le-a transmis judecătorilor că refuză să fie predată autorităţilor române şi a menţionat că a depus cerere de azil în Grecia, însă documentul trebuie tradus. Care a fost pledoaria Elenei Udrea în Bulgaria. | Hepta

Fostul Ministru al Transporturilor s-a prezentat în fața magistraților îmbrăcată la patru ace și și-a pledat cauza, reamintind că are un copil. Elena Udrea a mai cerut și permis de ședere în Bulgaria. Nici de acestă dată Elena Udrea nu a vrut să delcare nimic presei.

Elena Udrea susține că este persecutată politic în România și condamnată ilegal și a amintit instanței că are un copil acasă.

Care a fost pledoaria Elenei Udrea în Bulgaria: "Aveţi ocazia să arătaţi că, în justiţie, Bulgaria este înaintea României"

“Aş spune că este o ocazie nu doar de a soluţiona o cerere de extrădare, ci de a scrie istorie! Cazul meu nu este doar unul cu justiţia din România! Este un caz de justiţie europeană! Aveţi ocazia să arătaţi că, în justiţie, Bulgaria este înaintea României! Trebuie mult curaj pentru o decizie corectă şi legală în cazul meu! Sunt sigură că statul român îşi va retrage şi acest mandat european la adresa mea. Am un copil acasă şi viaţa mea continuă să fie distrusă aşa cum e de opt ani”.

Şi avocaţii săi susţin că fostul ministru a fost ţinut în condiţii umilitoare în arest, în România şi că nu este pe placul actualului Guvern aşa că revenirea în ţară ar putea fi periculoasă, potrivit Observator.

Citește și: Ce se întâmplă cu pronunțarea deciziei în cazul Elenei Udrea. Ce au hotărât magistrații din Bulgaria

Elena Udrea rămâne în arest preventiv. Instanţa din Bulgaria i-a respins cererea de arest la domiciliu

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, condamnată definitiv la şase ani de închisoare şi prinsă în Bulgaria, va rămâne în arest, după ce Curtea de Apel din Sofia i-a respins, joi, cererea de arest la domiciliu. Decizia instanţei este definitivă. Decizia magistraţilor bulgari este definitivă.

Miercuri, judecătorii din Bulgaria au amânat cu cinci zile pronunţarea în dosarul în care se discută extrădarea Elenei Udrea în România, pentru a ispăşi pedeapsa primită în dosarul Gala Bute.

De asemenea, magistraţii au decis să ceară informaţii suplimentare de la autorităţile române, inclusiv despre condiţiile de detenţie din România, potrivit news.ro. Decizia finală a magistraţilor este aşteptată în 19 aprilie.

Citește și: Cum arată locuința din Corbeanca a Elenei Udrea. Vila are 4 dormitoare și este situată într-un cartier semi-rezidenţial

Udrea a fost reţinută în Bulgaria, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile româneşti. Ea a fost iniţial reţinută pentru 24 de ore, măsura fiind prelungită. Ea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare, dar a reuşit să iasă din ţară, prin Vama Giurgiu, înainte de emiterea mandatului.

Citește și: Reacția lui Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, la scurt timp de la condamnarea la închisoare a fostului ministru

Cum se pedepsește cruzimea față de animale. Mai mulți ani de închisoare și amenzi usturătoare, potrivit unei noi legi... Peste 47.000 de copii din sistemul de protecţie specială vor beneficia de mai mulți bani de la Stat. Anunțul ministrului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x