Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Cum a învățat să scape de cadavre! Criminalul din Caracal, secret cumplit

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a îngrozit România cu crimele sale este, conform celor zide specialiştii în psihiatrie, un individ orgolios şi egoist.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a îngrozit România cu crimele sale este, conform celor zide specialiştii în psihiatrie, un individ orgolios şi egoist.

O analiză grafologică dezvăluie faptul că bărbatul este un individ versatil, capabil să se adapteze situaţiilor în care se găseşte. Aşa s-ar explica de ce în fiecare zi de anchetă Gheorghe Dincă a avut reacţii diferite: de la disponibilitatea de a colabora cu anchetatorii, la crize de nervi.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Mai mult decât atât s-a descoperit faptul că Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, era fascinat de filme de groază. Să fie oare acesta modul prin care s-a inspirat atunci când a comis cumplitele fapte și apoi s-a asigurat că nu vor fi găsite cadavrele?

Un grafolog cu ani de experienţă în Ministerul de Interne a analizat scrisul şi semnătura lui Gheorghe Dincă de pe documentele oficiale obţinute de Observator.

„Individul este versatil, se schimba in functie de situatie, este orgolios si egoist. Are o lipsă clară a afectelor. Comportamentul lui Dincă îi face chiar şi pe apărătorii lui să creadă că a dus o viaţă dublă” (Constantin Dianu, grafolog)

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Ororile de la Caracal au ecou şi la cel mai înalt nivel al Uniunii Europene. Preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, a scris pe contul său de Twitter despre coşmarul prin care a trecut fata de 15 ani.

Recomandari