Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Cum arăta Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, în urmă cu câțiva ani, la nunta fiicei lui. Foto

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, apare în câteva fotografii de la nunta fiicei lui, ce a avut loc în urmă cu câțiva ani.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, apare în câteva fotografii de la nunta fiicei lui, ce a avut loc în urmă cu câțiva ani.

Criminalul din Caracal are o familie numeroasă, împrăștiată prin Europa. În momentul crimelor, Gheorghe Dincă locuia singur.

Gheorghe Dincă are patru copii cu soția lui, Elena, dintre care trei băieți (Ionuț, Mihai și Adrian) și o fată (Daniela). Fata, absolventă de Medicină Veterinară, mama ei și doi dintre băieți locuiesc și muncesc în Italia, la Vicenza. Doar unul dintre băieți a rămas în țară.

De altfel, Elena Dincă ar fi revenit în țară în urmă cu aproape o lună, însă ar fi fost bătută de Gheorghe Dincă și ar fi mers la fiul lor, care locuiește lângă Deveselu.

Neoficial, se știe că Gheorghe Dincă nu este în relații cordiale cu cei din familia lui, care i-ar ști năravurile, dar ar fi refuzat să-l dea pe mâna poliției, potrivit libertatea.ro.

Gheorghe Dincă apare în câteva fotografii făcute în 2010, la cununia civilă a fiicei lui. Unul dintre fiii săi a fost naș de cununie. Imaginile au fost găsite de libertatea.ro.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro