Căutare Live

Cum aratau plajele anul trecut de 1 Mai și cum cum sunt acum |Foto

Anul trecut pe data de 1 Mai, un nămăr de peste 18.000 de turiști petreceau pe plajele de la Vama Veche, anul acesta din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirsu, plajele sunt complet goale.

plaja de 1 mai

În anii precedenți plajele de la malul mării erau pline de turiști odată cu venirea datei de 1 Mai, astăzi din cauza situației impuse de ordonanțele militare, în contextul pandemiei de coronavirus, imaginile arată cu totul altfel. Plajele sunt complet goale.

Cum aratau plajele anul trecut de 1 Mai și cum cum sunt acum |Foto

plaja de 1 mai

libertatea.ro

Altădată plină de petrecăreți, plaja din Vama Veche a fost dezolant de pustie azi, la răsărit. Locul în care tinerii se strângeau pentru a sărbători 1 mai era de nerecunoscut dimineața devreme.

Cum aratau plajele anul trecut de 1 Mai și cum cum sunt acum |Foto

În fotografii se pot vedea doari niște câini înfometați și jucăuși stând pe plajă.


Pentru toți elevii din ani terminali. Scrisoare către Monica Anisie: " De două luni încoace, ne afăm într-un abis. ... Victorie medicală în România: Un bebeluș, cel mai tânăr pacient, având puțin de peste o lună, este vindecat de coronavir...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri