Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Emi Pian! Mulți se tem de tânăra Izabela Mădălina

Cu puțin timp înainte de-a muri, interlopul Emi Pian (Florin Mototolea) a dezvăluit cunoscuților cum arată fiica sa cea mare, Izabela Mădălina. Mulți s-au întrebat cu ce se ocupă tânăra, iar descoperirea a fost uluitoare.

Cum arată fiica interlopului Emi Pian (Florin Mototolea)

Cei care cunosc clanul Duduianu știu că Emi Pian (Florin Mototolea) a fost tatăl tinerei Izabela Mădălina, de care mulți se tem. Temutul interlop a postat recent o fotografie cu fiica sa cea mare pe pagina sa de Facebook, cu ocazia zilei de naștere a acesteia.

Cum arată și cu ce se ocupă fata lui Emi Pian, Izabela Mădălina

Apropiații lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, spun că tânăra are o ocupație de care mulți se tem în comunitatea romilor! Izabela Mădălina este vrăjitoare de magie albă, fiind una dintre cele mai cunoscute vrăjitoare de la noi din țară.

citește și: Ce pățesc cei care au luat bani cu camătă de la clanul Duduianu, după moartea lui Emi Pian! „Sunt milioane de euro date cu camătă”

Sute de persoane o urmăresc pe pagina sa de Facebook, acolo unde își oferă serviciile celor care cred în magie albă.

„Rezolv orice problema de la orice distanță !

Sa zicem ca sunteti un cuplu perfect, va iubiti, va idolatrizati, v-a mers totul bine ani de-a randul, ati facut totul impreuna si dintr-o data apare o schimbare, o racelala unul de celalalt. Ajungeti ca doi straini sub acelasi acoperis. Atunci incep semnalele de alarma.

citește și: Testamentul lui Emi Pian, detaliu terifiant! Cine preia șefia clanului Duduianu: „ Răzbunarea va fi mare și cruntă”

Persoanele care cred in aceste lucruri pot sa-si salveze casnicia, cele care nu cred, pana la urma isi dau seama. Dar e posibil ca asta sa se intample prea tarziu. Uneori pierzi persona iubita si aceasta ajunge in mainile celei care a facut sa va despartiti si e foarte greu sa o mai aduci inapoi. Dandu-ti seama si venind la vrajitoarea de magie alba poti sa-l aduci inapoi.”, se arată într-o postare recentă făcută de Izabela Mădălina Astroloaga, fiica cea mare a lui Emi Pian.

citește și: Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii se teme să meargă la înmormântarea lui Emi Pian! Motivul e uluitor: „Dacă se întâmplă ceva cu mine, aia e”

Mai mult decât atât, aceasta dezvăluie faptul că poate prezice trecutul, prezentul și viitorul, folosind doar numele de botez ale unei persoane și data nașterii.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Emi Pian! Mulți se tem de tânăra Izabela Mădălina

Izabela Mădălina, fiica interlopului Emi Pian (Florin Mototolea)

Recomandari