Căutare Live

Cum circulă metroul de Paște. Programul Metrorex pentru 22, 23, 24 și 25 aprilie

Metrorex anunță programul trenurilor de metrou în perioada Sărbătorilor Pascale, mai exact în zilele de 22, 23, 24 și 25 aprilie 2022 și interzice intrarea la metrou cu lumânări aprinse.

Trenurile de metrou vor circula după program de sărbători legale și zile de week-end

Shutterstock

Potrivit informațiilor Metrorex, în perioada Sărbătorilor Pascale, mai exact în zilele de 22, 23, 24 și 25 aprilie 2022, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale.

Trenurile de metrou vor circula în noaptea de Înviere, adică 23 spre 24 aprilie 2022, între orele 23:00 – 1:00, la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute.

Metrorex interzice călătorilor să intre cu lumânări aprinse la metrou

Pe lângă programul de circulație al metroului din zilele de sărbătoare, compania își anunță călătorii că este strict interzisă intrarea la metrou cu lumânări aprinse pentru a evita diverse situații neplăcute sau chiar periculoase.

Este interzisă intrarea la metrou cu lumânări aprinse!

În pragul Sărbătorilor Pascale, Metrorex transmite tuturor călătorilor și colaboratorilor cele mai bune gânduri și”Paște fericit”, se arată în informațiile oferite.

(P) Scutere electrice Silence - o soluție eficientă de ecomobilitate urbană... (P) Poliția Română lansează campania de educație rutieră pentru pietoni, conducători de biciclete și trotinete...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x