Antena Căutare

Cum crede Prințul Harry că ar fi fost relația lui cu Prințul William dacă Prințesa Diana ar mai fi trăit: ”Sunt sigur”

După ce și-a lansat cartea autobiografică, Prințul Harry a făcut mai multe mărturii despre relația cu fratele său, Prințul William. Care crede el că ar fi fost relația dintre ei dacă Prințesa Diana mai era în viață.

Prințul Harry, Prințul William și mama lor, Prințesa Diana Galerie
După ce și-a lansat cartea autobiografică, Prințul Harry a făcut mai multe mărturii despre relația cu fratele său, Prințul William. Care ar fi fost relația dintre ei dacă Prințesa Diana mai era în viață? | Profimedia

Prințul Harry ține primele pagini ale ziarelor în ultimele zile după ce a anunțat lansarea autobiografiei sale. În carte a vorbit sincer despre relația lui cu diverși membri ai Casei Regale, dar și despre relația cu fratele său. Invitat în cadrul unei emisiuni, Prințul Harry a detaliat cum ar fi văzut el relația cu Prințul William dacă mai era și mama lor în viață.

Cum ar fi gestionat Prințesa Diana relația tensionată dintre Prințul Harry și Prințul William

Ducele de Sussex a apărut la „The Late Show” cu Stephen Colbert, acolo unde a vorbit despre cartea auto-biografică lansată recent.

După valul de mărturii care s-au viralizat, Prințul Harry s-a deschis din nou și a vorbit cu sinceritate despre relația cu Prințul William. Prințul și-a spus părerea cu privire la faptul că, poate, lucrurile ar fi stat diferit dacă mama sa nu ar fi murit la 36 de ani.

„Dacă mama ta era încă în viață, crezi că ar fi gestionat diferit momentele acelea dintre voi?”, a fost întrebarea prezentatorului, referindu-se la tensiunile dintre el și William.

„Nu am fi ajuns la acest moment. Este imposibil să spun unde am fi fost acum, unde ar fi fost relația noastră, dar sunt sigur că distanța dintre mine și fratele meu nu ar fi fost aceeași”, a declarat Prințul Harry.

Citește: Prinţul Harry a dezvăluit că a ucis 25 de persoane în Afganistan: „Trăgeam când trebuia”

Când Colbert l-a întrebat dacă îi „cere” ajutorul mamei sau se gândește la sfaturile pe care ea i le-a dat, Harry a spus:

„Am spus destul de multe, recent, în diferite interviuri, că am simțit cu adevărat prezența mamei mele. Mai ales în ultimii doi ani. Și detaliez în carte cum eu și fratele meu vorbeam la mormântul ei și cum s-a simțit ca și cum ea ar fi fost cu el pentru o perioadă lungă de timp și l-am ajutat să-și facă viață. O simt mai mult acum, în ultimii doi ani, decât am simțit-o în ultimii 30”.

În continuare, Prințul Harry a făcut o paralelă între dispariția mamei sale și decizia sa de a ieși din Casa Regală.

„Ea a murit la 36 de ani și eu aveam 36 când am ieșit. Ianuarie 2020 a fost momentul în care eu și soția mea am spus: `Destul! Nu mai putem face asta!”, a explicat el.

În timpul interviului Harry a mai dezvăluit și că multă vreme nu a acceptat moartea mamei sale și credea că ea încă trăiește.

Citește și: Prințul Harry susține că familia lui „s-a aliat cu diavolul”. Motivul pentru care el și Meghan Markle au părăsit Marea Britanie

„Pentru foarte mulți ani am visat. Am fost convins că ea este încă în viață. Aveam 12 ani și nu puteam face față realității”, a mai declarat Prințul Harry.

Autobiografia Prințului Harry intitulată „Square”, este cartea care a înregistrat cele mai mari vânzări în ziua lansării: 400.000 de exemplare din ediţiile pe hârtie, ebook şi audio, informează Agerpres, potrivit Digi.

Varianta în limba spaniolă a fost lansată mai repede decât a fost programată din greșeală, astfel că, în ziua oficală a lansării mai mulți oameni au stat la coadă pentru a putea cumpăra cartea. Editura a declarat că nu a mai văzut un asemenea fenomen de la lansarea cărților din seria Harry Potter.

Jeff Beck a murit la 78 de ani. Johnny Depp este devastat de veste: „Încă procesează vestea”... Rezultate Loto 12 ianuarie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x