Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

No detalii despre milionarul acuzat că ar fi încercat să-și ucidă soția. Cum s-a apărat Mihai Bizu: ”Ne simțeam bine și am consumat băuturi alcoolice. Fiecare act intim a fost consimțit!”

Apar noi detalii despre Mihai Bizu, milionarul acuzat că ar fi vrut să-și ucidă soția în timpul unei vacanțe în Mamaia. Mai exact, acesta ar fi declarat în fața instanței că femeia nu s-a aflat ”în pericol”. De asemenea, în ceea ce privește acuzația de viol, el a spus că ”fiecare act sexual a fost consimțit”. 

No detalii despre milionarul acuzat că ar fi încercat să-și ucidă soția. Cum s-a apărat Mihai Bizu: ”Ne simțeam bine și am consumat băuturi alcoolice. Fiecare act intim a fost consimțit!”

Facebook

Potrivit Gândul.ro, Mihai Bizu, omul de afaceri reținut de polițiști în urmă cu două zile după ce ar fi încercat să-și ucidă soția, s-ar fi apărat în fața magistraților.

Acesta a declarat că scandalul a început din cauza unei crize de gelozie a Irinei, care l-a acuzat că flirtează cu alte femei.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara în care Mihai Bizu a vrut să-și înece soția. Gestul femeii i-a revoltat chiar și pe prieteni

Dezvoltatorul imobiliar a declarat în fața instanței că cererea de emitere a unui ordin de protecție este “neîntemeiată”, iar unul dintre argumente a fost acela că totul pornește doar de la declarațiile partenerei sale de viață. În consecință, este cuvântul ei împotriva cuvântului său, iar femeia nu s-ar fi aflat “în pericol”, așa cum pretinde. Au fost împreună în Mamaia, “se simțeau bine și au consumat băuturi alcoolice”, i-a cumpărat Irinei chiar și un “telefon de ultimă generație”, iar dacă ea s-ar fi simțit “în pericol”, în compania sa, nu ar mai fi acceptat astfel “daruri”.

Mai mult de atât, în ceea ce privește acuzația de viol, el a declarat că n-a fost vorba despre așa ceva. “Fiecare raport sexual a fost consimțit”, iar “starea de pericol” despre care vorbește partenera sa “nu există”.

Afaceristul din București care a încercat să-și omoare soția la Mamaia: După mai multe lovituri în zona capului, a ținut-o în apă să o înece

Mihai Bizu nu se poate apropia de soția lui

În urma scandalului, judecătorii au emis un ordin de protecție împotriva omului de afaceri. Astfel, timp de șase luni, 6 luni, Bizu nu are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de Irina Popescu.

  • “Evacuarea pârâtului din imobilul situat în București (…) și reintegrarea victimei în locuința menționată;
  • Să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de reclamantă, față de imobilul în care aceasta locuiește situat în București.
  • Interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu victima”.
Recomandari