Antena Căutare

Cum trăiește Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, și cine e soțul ei. De ce au fost obligați cei doi să plece din Olanda

Maria Putina (n.r. Vorontsova) a avut o copilărie liniștită, ferită de ochii curioșilor. Dorința lui Vladimir Putin a fost ca viața sa personală să rămână privată și fiicele lui au fost ascunse, ba chiar au primit identități false. De aceea, nu se știu prea multe despre primii ani din viața Mariei, însă mai târziu au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre ea.

colaj de imagini cu maria vorontsova si vladimir putin Galerie
În ciuda faptului că are o carieră de succes în domeniul geneticii și cercetării cancerului, detalii intime despre viața Mariei Vorontsova au rămas secrete pentru a proteja viața privată a lui Vladimir Putin | Profimediaimages.ro

În ciuda faptului că are o carieră de succes în domeniul geneticii și cercetării cancerului, detalii intime despre viața Mariei Vorontsova au rămas secrete pentru a proteja viața privată a lui Vladimir Putin. Totuși, s-au aflat multe informații despre Maria Putina, fiica cea mare a președintelui rus.

Cine este Maria Vorontsova, fiica lui Vladimir Putin, și cu ce se ocupă

Maria Vorontsova este primul copil al liderului de la Kremlin. Tânăra are 36 de ani și este fiica din căsnicia lui Vladimir Putin cu Lyudmila Skhrebneva. S-a născut pe 28 aprilie 1985, la Leningrad, cu câțiva ani înainte ca ea și sora ei mai mică, Katerina, să se mute din țară.

Maria are o carieră interesantă ca om de știință în domeniul endocrinologiei. În ciuda faptului că a fost primul copil al lui Putin, tatăl ei a ales să țină secretă identitatea ei și a celorlalți membri ai familiei.

Fiica cea mare a lui Putin și sora ei mai mică, Katerina, și-au petrecut prima parte din viață în Germania pentru siguranță. În timpul șederii lor acolo, cele două au fost sub supravegherea lui Stasi Matthias Warnig, o cunoștință a tatălui lor.

Citește și: Unde i-ar fi ascuns Vladimir Putin pe Alina Kabaeva și cei patru copii ai lor. S-a aflat locul și nu este în Rusia, cum se credea

Vladimir Putin este cunoscut ca un bărbat supraprotector, mai ales când vine vorba de identitatea copiilor săi. Deși acest lucru poate avea legătură cu perioadă în care a lucrat pentru KGB, el a făcut tot ce a putut pentru a-și proteja copiii.

Există surse care susțin că Maria și sora ei au fost nevoite să meargă la școală sub identități false.

Maria și-a construit o carieră care este departe de imaginea politică a tatălui ei. Prima ei diplomă a fost în biologie de la Universitatea din Sankt Petersburg. Câțiva ani mai târziu, a absolvit medicina la Universitatea de Stat din Moscova.

Tânăra și-a făcut studiile de doctorat la Centrul de Cercetare endocrinologie din Moscova. În urma cursurilor, Maria a devenit expert în nanism. Se spune că îl consiliază pe Vladimir Putin în probleme de genetică.

Cine este soțul Mariei Vorontsova, fiica lui Vladimir Putin

Maria Putina ar fi căsătorită cu omul de afaceri olandez Jorrit Faasen. Se presupune că cei doi au stat o perioadă de timp în Olanda înainte de a se căsători. De asemenea, s-a zvonit că tatăl ei îi vizita în satul olandez în care locuiau, dar oamenii săi au respins afirmația.

Cuplul are doi copii. Momentan, identitatea lor nu este dezvăluită, însă Vladimir Putin a confirmat că are nepoți când a recunoscut că nu petrece suficient timp cu ei.

Citește și: Ce s-a ales de Kirill Shamalov, fostul ginere al lui Vladimir Putin, după ce a divorțat de Katerina Tikhonova. Cum a fost pedepsit

Se crede că Maria a adus pe lume primul copil în 2012, iar pe al doilea în 2017, conform mai multor publicații.

Ginerele lui Vladimir Putin, Jorrit Faassen, are 42 de ani. El și-a finalizat studiile universitare la Universitatea Haga, Olanda.

În 2007, a ocupat o poziție importantă în compania de gaz Gazprom. Până la jumătatea anului 2015, a ocupat funcția de vicepreședinte al MEF Audit, o firmă de consultanță rusă.

De ce Maria Putina și soțul ei au fost nevoiți să plece din Olanda și cum trăiesc acum

În 2013, prima fiică a președintelui rus a ajuns în centrul atenției după un incident care a implicat doborârea unui avion malaezian în Ucraina.

Avionul a fost doborât de un grup rebel pro-rus, dar efectele au fost resimțite de Maria. La acea vreme, ea și soțul ei locuiau în cea mai înaltă clădire din Voorschoton, Olanda.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica secretă a lui Vladimir Putin, Luiza Rozova. Ar locui în lux, în Monaco

Protestatarii au cerut ca fiica lui Vladimir Putin să părăsească țara, forțând-o să se întoarcă la Moscova. Multe surse susțin că locuiește într-un penthouse păzit de pe bulevardul Novinsky, cu vedere la Ambasada SUA.

Maria Putina se ocupă cu administrarea business-ului său și se străduiește să găsească leacul pentru cancer. Se crede că ea și familia sa locuiesc în Moscova, însă locul nu este confirmat, pentru siguranța sa.

Locația soldaților ruși, dezvăluită de aplicațiile de dating. Ce au descoperit spionii despre trupele lui Putin din Ucra... Război Ucraina - Rusia: Ce este un coridor umanitar, cum funcționează și cum îi ajută pe civili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x