Antena Căutare

Gata! S-a zis cu mersul la plajă așa cum îl știai! Cabine din plexiglas, pe nisip! VIDEO

S-a zis cu mersul la plajă așa cum îl știai. Una dintre destinațiile de vacanță preferate de români, din Grecia, a făcut deja o schimbare, pentru siguranța turiștilor – a instalat cabine din plexiglas, în jurul șezlongurilor.

Gata! S-a zis cu mersul la plajă așa cum îl știai! Cabine din plexiglas, pe nisip! VIDEO
Gata! S-a zis cu mersul la plajă așa cum îl știai! Cabine din plexiglas, pe nisip! VIDEO

Primele cabine din plexiglas au fost instalate pe o plajă din Santorini. Fiecare astfel de cabină are două şezlonguri, o umbrelă şi vor avea avea şi un dispozitiv cu gel dezinfectant.

În plus, angajații de pe plajă vor purta măşti şi mănuşi, tot pentru ca turiștii să se simtă în siguranță, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Trebuia să găsim o soluţie pentru a-i face pe oameni să se simtă în siguranţă în această vară. Nu putem aştepta după recomandările autorităţilor, trebuie să fim proactivi", a spus proprietarul unei plaje.

Șezlonguri separate cu plexiglas, teste și dezinfectare înainte de zbor! Cum vor arăta vacanțele, din cauza pandemiei de coronavirus

Economia Greciei se bazează în mare măsură pe turism, dar din cauza pandemiei de coronavirus, numeroşi turişti şi-au anulat vacanţele.

Te poți infecta cu noul coronavirus în piscină? Alexandru Rafila, avertisment de maximă importanță! „Depinde de acest detaliu!”

Deşi statul elen a început măsurile de relaxare a carantinei, nu este clar când vor fi ridicate şi restricţiile de călătorie.

Până la momentul transmiterii acestei știri, Grecia a raportat peste 2.600 de cazuri de coronavirus şi peste 140 de morţi.

Ion Irimescu a murit. S-a infectat cu noul coronavirus în timp ce se lupta să salveze alte vieți: „Trebuie să fim buni, ... Angajat al Penitenciarului Codlea, care asigura paza unui obiectiv exterior, confirmat cu coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x