Antena Căutare

Cumpănașu, dezvăluire emoționantă despre Alexandra Măceșanu! „Să fii puternică și să reziști!”

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit, vineri, că Alexandra Măceșanu ar fi trebuit să fie sărbătorită de familia ei, de ziua Sfinţiilor Arhangheli Mihail și Gavriil.

Cumpănașu, dezvăluire emoționantă despre Alexandra Măceșanu! „Să fii puternică și să reziști!”
Alexandru Cumpănașu (stânga) și Alexandra Măceșanu (dreapta).

„La mulți ani, suflet drag și înger care ai trezit România! Astăzi este ziua ta de nume: Alexandra Mihaela Măceșanu. Împreună cu Teodora, Nelu și întreaga Românie îți spunem la mulți ani, îngerul nostru! Să fii puternică și să reziști, nu vom avea liniște până nu te salvăm!!!”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Unul dintre candidații la președinția României, Alexandru Cumpănașu, a sugerat și că Alexandra Măceșanu ar putea fi în același loc cu Luiza Mihaela Melencu.

„Și dacă Luiza este cu tine spune-i și ei la mulți ani! Amândouă purtați numele Sfântului Mihail și am încredere că Dumnezeu vă va proteja. Te iubim enorm, copil drag!”, a mai scris Alexandru Cumpănașu.

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a declarat că le-a răpit și le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Copilul găsit mort în bazin a fost căutat cu un sonar defect. Iulian dispăruse din Pecineaga de cinci zile... SONDAJ: Trei din zece angajaţi români nu ar lucra niciodată pentru politicieni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x