Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Cumpănaşu, la un an de la dispariţia nepoatei sale: "Suntem într-o zonă de nedreptate cruntă!"

S-a făcut un an de când Alexandra Măceșanu a dispărut în ghearele subite ale unui necunoscut. Deși a încercat să scape, oamenii legii au păzit casa în care tânăra își aștepta salvatorii.

Cumpănaşu, la un an de la dispariţia nepoatei sale: "Suntem într-o zonă de nedreptate cruntă!"

Unchiul ei, Alexandru Cumpănașu,a postat un mesaj dureros pe facebook în care își exprimă frustrarea și neliniștea față de tâlhăriile care au loc în România.

"Un an‼️ Atat a trecut‼️ Un an‼️O iubim pe Alexandra și luptăm pentru EA și pentru toți copiii și femeile României‼️Ne-am săturat de un stat sclavagist, abuzuri și nedreptate‼️ DACĂ o iubiți și voi și vă pasă de români și vreți să luptăm împreună pt toți românii de bună credință vă rog să vă alăturati celor 29.000 de români din acest grup de facebook care au hotărât să spună NU abuzurilor și nedreptăților sociale și sa lupte pt ADEVAR în cazul Alexandrei și nu numai", a spus Alexandru Cumpănașu pe facebook.

La un an de zile de când Alexandra Măceșanu a sunat la 112 pentru a fi salvată din ghearele violatorului Dincă, presupusul criminal vrea să fie liber. Acesta nu își mai recunoaște faptele, susține că nu le-a omorât pe fete și vrea să fie lăsat să plece din închisoare.

Gheorghe Dincă în libertate? Presupusul criminal vrea să părăsească închisoarea și refuză arestul preventiv

Încercările bărbatului din Caracal au fost repetate, însă judecătorii au respins de fiecare dată orice justificare a acestuia. Din nou Gheorghe Dincă a cerut judecătorilor s

Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

A trecut un an de când crimele de la Caracal au oripilat o țară întreagă și au scos la iveală detalii înfiorătoare despre Gheorghe Dincă, unul dintre cei mai sângeroși criminali din istoria recentă a României. Ce a pățit bărbatul în închisoare?

În urmă cu un an, Gheorghe Dincă avea să devină principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal. Ancheta a scos la iveală faptul că acesta le-a răpit, le-a violat și le-a ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, la distanță de câteva săptămâni.

La locuința acestuia au fost găsite fragmente osoase și numeroase alte dovezi importante ce i-au făcut pe oamenii legii să decidă arestul preventiv, începând cu data de 25 iulie 2019, iar măsura a fost ulterior prelungită.

GHEORGHE DINCĂ, VIOLAT ȘI MUTILAT ÎN ÎNCHISOARE

Gheorghe Dincă este în prezent judecat pentru un dosar ce cuprinde opt infracțiuni, fiind acuzat de trafic de persoane, viol, omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte.

Informații prezentate de cei de la impact.ro arată faptul că Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a fost aici violat și chiar mutilate de către ceilalți condamnați.

Potrivit sursei citate, inculpatul a fost bătut și violat de deținuți, aceștia dorind să îl ”pedepsească” aplicându-i același ”tratament” la care le-a supus pe victimele sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Conform aceleiași surse, Dincă ar fi fost desfigurat și lăsat inconștient, drept pentru care soția sa a fost chemată de urgență la procuratură. Gardienii știau ce se petrece, cazul lui Dincă fiind aparte, dar au preferat să nu vadă cele întâmplate.

Recomandari