Antena Căutare

Cutremur în România, marți dimineață! Ce magnitudine a avut

România s-a cutremurat joi dimineață, când un seism cu magnitudinea de 3 pe scara Richter s-a produs în județul Vrancea, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

România s-a cutremurat joi dimineață, când un seism cu magnitudinea de 3 pe scara Richter s-a produs în județul Vrancea, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Potrivit sursei citate, seismul a avut loc la ora 7:17, joi dimineață și a avut magnitudinea de 3 pe scara Richter. De asemenea, acesta s-a produs la o adâncime de 140 de kilometri.

Citește și: Cutremur, azi-noapte, în zona seismică Vrancea. Seismul s-a produs la adâncime mare

Săptămâna trecută, pe 2 octombrie, un cutremur cu magnitudinea de 3,6 a avut loc în județul Vrancea, la o adâncime de 145 de kilometri.

Citește și: Cutremur în România, miercuri după-amiază! Ce magnitudine a avut

Mai mult, anul acesta, cel mai puternic cutremur înregistrat a avut o mangitudine de 4,5 pe scara Richter. S-a produs pe data de 3 septembrie 2019, tot în zona seismică Vrancea, notează Mediafax.ro.

În luna septembrie au avut loc patru cutremure de magnitudine însemnată. Toate cutremurele înregistrate în septembrie au fost aproape de a atinge magnitudinea 4 grade pe scara Richter, conform Mediafax.

Bărbatul mort în Piața Constituției fusese plătit cu o sută de euro ca să ia parte la scandal! Tânărul de 30 de ani era ... Moș Aurică. 105 ani. Erou. Șapte ani prizonier la ruși, în Siberia. ”Moarte, te rog să mă iei și pe mine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x