Antena Căutare

Cutremur puternic în România! Ce magnitudine a avut. Este al doilea în doar câteva ore

Un cutremur cu magnitudinea 3,3 pe scara Richter s-a produs, marţi, în judeţul Vrancea, anunţă Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Acesta este al doilea seism produs în cursul zilei în Vrancea, primul având magnitudinea de 3,1 pe Richter.

Un cutremur cu magnitudinea 3,3 pe scara Richter a avut loc marţi, în judeţul Vrancea, a anunțat Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Acesta este cel de-al doilea cutremur produs în cursul zilei în Vrancea, primul având magnitudinea de 3,1 pe Richter.

Cutremurul s-a produs la ora 11.04, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, la adâncimea de 86 de kilometri.

Acest cutremur s-a produs în apropierea oraşelor Odobeşti (43 de kilometri), Panciu (50 de kilometri), Nehoiu (51 de kilometri), Râmnicu Sărat (52 de kilometri), Oneşti (54 de kilometri).

Acesta este al doilea cutremur produs marţi în Vrancea. Primul a avut loc la ora 4.26 şi a avut magnitudinea 3.1 pe scara Richter, la adâncimea de 84 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Odobeşti (44 de kilometri), Panciu (50 de kilometri), Nehoiu (51 de kilometri), Oneşti (52 de kilometri), Slănic-Moldova (54 de kilometri).

Inuman! O tânără din Constanța a furat 40.000 euro, banii strânși din donații pe Facebook, pentru a ajuta o fetiță bolna... Bătaie ca-n filme la un club din Târgu Neamţ! Un băiat a fost călcat în picioare. Atenție, imagini tulburătoare! – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x