Antena Căutare

Cutremur puternic, miercuri dimineață! Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur puternic a avut loc, miercuri dimineață, în Marea Neagră, la o adâncime de 30 de kilometri, a anunțat Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur puternic, miercuri dimineață! Ce magnitudine a avut seismul
Cutremur, miercuri după-amiaza

Potrivit INCDFP, cutremurul s-a produs la ora 11.43 şi a avut magnitudinea de 4.2 grade pe scara Richter. Seismul a avut loc la adâncimea de 30 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Constanţa, Brăila, Galaţi, Varna, Sevastopol, Odessa şi Burgas.

În 2019, cel mai semnificativ cutremur din România a avut magnitudinea de 4,7 pe scara Richter şi s-a produs în judeţul Suceava pe 18 mai 2019.

În 2018, în data de 28 octombrie, a avut loc un seism de 5,8 pe Richter în judeţul Buzău, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

Citește și:

Unde pot dona românii care vor să ajute sinistraţii afectaţi de cutremurul din Albania. Un întreg sat a fost ras pe de fața Pământului

Premierul Albaniei a mulțumit personal salvatorilor din partea României! "Nimeni din această ţară nu va uita ce aţi făcut"

ANAF a reluat vânzarea pentru mașina ARO cu care Ceaușescu s-a fălit în fața lui Gorbaciov! I-a scăzut valoarea! De la c... Veste bună pentru Liviu Dragnea! Politicianul va ieși mai repede din închisoare. Cum este posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x