Antena Căutare

Cutremur puternic, miercuri dimineață! Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur puternic a avut loc, miercuri dimineață, în Marea Neagră, la o adâncime de 30 de kilometri, a anunțat Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur puternic, miercuri dimineață! Ce magnitudine a avut seismul
Cutremur, miercuri după-amiaza

Potrivit INCDFP, cutremurul s-a produs la ora 11.43 şi a avut magnitudinea de 4.2 grade pe scara Richter. Seismul a avut loc la adâncimea de 30 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Constanţa, Brăila, Galaţi, Varna, Sevastopol, Odessa şi Burgas.

În 2019, cel mai semnificativ cutremur din România a avut magnitudinea de 4,7 pe scara Richter şi s-a produs în judeţul Suceava pe 18 mai 2019.

În 2018, în data de 28 octombrie, a avut loc un seism de 5,8 pe Richter în judeţul Buzău, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

Citește și:

Unde pot dona românii care vor să ajute sinistraţii afectaţi de cutremurul din Albania. Un întreg sat a fost ras pe de fața Pământului

Premierul Albaniei a mulțumit personal salvatorilor din partea României! "Nimeni din această ţară nu va uita ce aţi făcut"

ANAF a reluat vânzarea pentru mașina ARO cu care Ceaușescu s-a fălit în fața lui Gorbaciov! I-a scăzut valoarea! De la c... Veste bună pentru Liviu Dragnea! Politicianul va ieși mai repede din închisoare. Cum este posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x