Antena Căutare

Dâmboviţa: Trei muncitori, prinşi sub un mal de pământ în timp ce lucrau la o canalizare - VIDEO

Trei muncitori care lucrau la o canalizare au fost prinşi sub un mal de pământ, sâmbătă după-amiază, într-o localitate din judeţul Dâmboviţa. Până la ora transmiterii acestei ştiri, unul dintre ei a fost scos, bărbatul fiind conştient.

Incidentul s-a produs în comuna Braniştea, în jurul orei 13:00. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Eduard Ţelea, unul dintre muncitori a fost scos de sub pământ, el fiind conştient şi primind asistenţă medicală la locul accidentului. Pompierii continuă să lucreze pentru degajarea malului de pământ şi scoaterea celorlalţi doi muncitori. Acolo acţionează trei buldoexcavatoare, două echipaje de descarcerare, două containere multirisc şi au fost trimise trei ambulanţe din cadrul serviciului judeţean de ambulanţă Dâmboviţa, dar şi un elicopter SMURD.

Şase persoane, între care trei copii, rănite într-un accident produs în judeţul Dolj Unul dintre adulți, preluat cu un e... Managerul Institutului ”Marius Nasta”: Atunci când vom conştientiza că regulile trebuie respectate, cred că acela va fi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x