Antena Căutare

Dani Vicol, tânărul mort în accidentul produs de fiul lui Gino Iorgulescu, va fi înmormântat lângă sora lui: ”Familia e în stare de șoc!”

Dani Vicol, tânărul în vârstă de 24 de ani, care și-a pierdut viața în urma accidentului provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, va fi înmormântat în același loc cu sora lui. 

Dani Vicol, tânărul în vârstă de 24 de ani, care și-a pierdut viața în urma accidentului provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, va fi înmormântat în același loc cu sora lui.

Unchiul tânărulului care a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma teribilului accident care a avut loc pe Șoseaua Chitilei din Capitală, a dezvăluit că Dani Vicol va fi înmormântat alături de sora lui, care a murit la vârsta de șase ani, din cauza unei boli incurabile.

Citește și: Părinții tânărului ucis în accidentul produs de Mario Iorgulescu, îngenuncheați de durere! Dezvăluire cutremurătoare! „Este a doua oară când li se întâmplă!”

”Familia e în stare de șoc! Toți se pregătesc de înmormântare. Dany va fi înmormântat joi, la Rudeni, acolo unde locuies părinții lui. Va fi îngropat în același loc unde este și sora lui”, a mărturisit unchiul tânărului, potrivit Cancan.

Dani Vicol va fi înmormântat joi, 12 septembrie, în localitatea în care trăiesc părinții săi, în Rudeni.

Citește și: Mama lui Dani Vicol, mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, își strigă durerea: "Copilul meu nu bea, nu a avut viteză"

Familia tânărului ucis în accidentul provocat de fiul lui Gino Iorgulescu susține că viteza mașinii conduse de Mario Iorgulescu pe Șoseaua Chitila ar fi fost de 310 kilometri la oră.

Mario Iorgulescu și-a revenit din comă, rămânând la Terapie Intensivă, ventilat mecanic. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele lui.

 Alexandru Cumpănașu, anunț de ultimă oră: ”Vrem realizarea unui experiment pentru a ști dacă în butoiul lui Dincă putea... Un polițist a fost prins beat criță la volanul mașinii de serviciu! Șeful acestuia, după ce a aflat rezultatul etilotest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x