Antena Căutare

Daniel e paznic și a găsit 30.000 de euro lângă căruțul supermarketului unde lucrează: "Erau teancuri de câte 100 și 200 de euro"

"Pe bunul care nu-i al tău, nu-i de pus mâna niciodată. Trebuie să fii corect în viaţa asta", spune Daniel Luca, paznicul din Timișoara care a găsit în supermarketul unde lucrează o mică avere: 30.000 de euro.

Mica avere era într-un plic rămas prins sub roata unui coş de cumpărături din magazinul unde timişoreanul lucrează ca agent de securitate.

Timișoreanul care a găsit banii câștigă 2.000 de lei

Deşi câştigă doar 2.000 de lei pe lună, Daniel nu a vrut să se îmbogăţească din necazul altuia. În momentul în care a găsit banii a anunţat-o imediat pe şefa de magazin, iar apoi a sunat la 112. Pentru gestul lui, Daniel a fost propus angajatul lunii şi va fi recompensat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, păgubitul este căutat de poliţişti. Banii au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 3 de Poliţie Timişoara în baza unui proces verbal. Până în acest moment, nimeni nu a reclamat dispariţia unei sume de bani.

Citește și: Prețuri umflate în magazine. Cele mai căutate produse s-au scumpit chiar şi cu 130% în supermarketurile din România

Anchetatorii au vizionat şi imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale magazinului, dar spun că identificarea celui care a pierdut banii este aproape imposibilă pentru că toţi clienţii care apar pe înregistrări purtau măşti de protecţie.

Prețuri umflate în magazine. Cele mai căutate produse s-au scumpit chiar şi cu 130% în supermarketurile din România... Semnal de alarmă! Simptome rare în infecția cu Covid-19 la Iași: "Sunt oameni care au erupții pe piele sau amețeli&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x