Antena Căutare

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă după 55 de zile. Acesta a ajuns în spital în stare gravă după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, dar ajuns să piardă circa 2 l de sânge.

imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă după 55 de zile. Acesta a ajuns în spital în stare gravă după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, dar ajus să piardă circa 2 l de sânge. | Instagram

Pilotul de raliuri și-ar fi făcut o operație de micșorare de stomac în Turcia, care nu a fost efectuată bine. Daniel Onoriu a ajuns la spital, în stare gravă, după ce operația pentru micșorare de stomac a fost făcută în mod greșit, așa cum a transmis Rebeca.

Daniel Onoriu a intrat în comă după ce și-a făcut operația de micșorare de stomac și starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Acesta a avut nevoie de sânge pentru a rezista. Rebeca Onoriu a anunțat că Daniel s-a trezit din comă după 55 de zile.

Daniel Onoriu s-a trezit din coma indusă după 55 de zile: “Mare este Dumnezeu”

Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a anunțat pe rețelele de socializare că Daniel Onoriu s-a trezit din comă: ”MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Mulțumim lui Dumnezeu”.

Pilotul de curse Daniel Onoriu a trăit momente dramatice, după ce s-a întors din Turcia, unde a suferit o operație de micșorare de stomac. Acesta se află internat la Spitalul de Urgență Floreasca, unde primește ajutor medical încă din primele clipe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o intervenție în direct, fiica lui Gabi Luncă, a explicat pe larg cum a ajuns Daniel Onoriu în comă.

„Trecem prin momente delicate. Pe 24 noiembrie a fost în Turcia și a făcut o operație la stomac de mișcorare, a venit în țară și a început să verse sânge, a mers la spital, a pierdut vreo 2 litri de sânge. I-au făcut un tomograf și au intrat în operație, kit-ul nu a fost de bună calitate, deoarece o capsă s-a desprins și i-a afectat. Este operat, este în continuare internat la secția de terapie intensivă, supravegheat medical și Dumnezeu știe. E nevoie în continuare de sânge, dar întotdeauna este nevoie în spitale de sânge. El a respectat tratamentul post-operator. Nu a făcut abuz, a fost o chestiune de câteva zile. Eu până nu-l aud și nu-l văd, voi merge în continuare cu rugăciunile”, spune Rebeca, fiica lui Gabi Luncă, într-o intervenție în direct la Acces Direct, emisiune prezentată de Mirela Vaida.

Citește și: Daniel Onoriu e în stare critică la spital. Declarațiile soției sunt alarmante: „Nu am vești bune. Am clacat”

Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Soșia sa, Isabela Onoriu, îl acuză grav pe medicul care l-a operat

Isabela Onoriu, soția pilotului de raliuri Daniel Onoriu, care s-a zbătut între viața și moarte din cauza unei operații de micșorare a stomacului efectuată în Turcia, spunea în urmă cu o lună că medicul care l-a operat este un criminal și nu ar trebui să mai aibă voie să profeseze.

“Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic”, a spus, printre lacrimi și revoltă, Isabela Onoriu într-un interviu pentru fanatik.ro

După spusele soției sale, Daniel Onoriu nu era foarte gras, dar avea niște planuri și voia să mai slăbească, așadar a fost operat în urmă cu două săptămâni la o clinică din Turcia. Lucrurile au luat însă o turnură gravă.

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea până pe 6 februarie 2022. Când vom avea parte de temperaturi mai calde... Rezultate Loto 27 ianuarie 2022. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x