Antena Căutare

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă după 55 de zile. Acesta a ajuns în spital în stare gravă după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, dar ajuns să piardă circa 2 l de sânge.

imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă după 55 de zile. Acesta a ajuns în spital în stare gravă după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, dar ajus să piardă circa 2 l de sânge. | Instagram

Pilotul de raliuri și-ar fi făcut o operație de micșorare de stomac în Turcia, care nu a fost efectuată bine. Daniel Onoriu a ajuns la spital, în stare gravă, după ce operația pentru micșorare de stomac a fost făcută în mod greșit, așa cum a transmis Rebeca.

Daniel Onoriu a intrat în comă după ce și-a făcut operația de micșorare de stomac și starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Acesta a avut nevoie de sânge pentru a rezista. Rebeca Onoriu a anunțat că Daniel s-a trezit din comă după 55 de zile.

Daniel Onoriu s-a trezit din coma indusă după 55 de zile: “Mare este Dumnezeu”

Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a anunțat pe rețelele de socializare că Daniel Onoriu s-a trezit din comă: ”MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Mulțumim lui Dumnezeu”.

Pilotul de curse Daniel Onoriu a trăit momente dramatice, după ce s-a întors din Turcia, unde a suferit o operație de micșorare de stomac. Acesta se află internat la Spitalul de Urgență Floreasca, unde primește ajutor medical încă din primele clipe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o intervenție în direct, fiica lui Gabi Luncă, a explicat pe larg cum a ajuns Daniel Onoriu în comă.

„Trecem prin momente delicate. Pe 24 noiembrie a fost în Turcia și a făcut o operație la stomac de mișcorare, a venit în țară și a început să verse sânge, a mers la spital, a pierdut vreo 2 litri de sânge. I-au făcut un tomograf și au intrat în operație, kit-ul nu a fost de bună calitate, deoarece o capsă s-a desprins și i-a afectat. Este operat, este în continuare internat la secția de terapie intensivă, supravegheat medical și Dumnezeu știe. E nevoie în continuare de sânge, dar întotdeauna este nevoie în spitale de sânge. El a respectat tratamentul post-operator. Nu a făcut abuz, a fost o chestiune de câteva zile. Eu până nu-l aud și nu-l văd, voi merge în continuare cu rugăciunile”, spune Rebeca, fiica lui Gabi Luncă, într-o intervenție în direct la Acces Direct, emisiune prezentată de Mirela Vaida.

Citește și: Daniel Onoriu e în stare critică la spital. Declarațiile soției sunt alarmante: „Nu am vești bune. Am clacat”

Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Soșia sa, Isabela Onoriu, îl acuză grav pe medicul care l-a operat

Isabela Onoriu, soția pilotului de raliuri Daniel Onoriu, care s-a zbătut între viața și moarte din cauza unei operații de micșorare a stomacului efectuată în Turcia, spunea în urmă cu o lună că medicul care l-a operat este un criminal și nu ar trebui să mai aibă voie să profeseze.

“Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic”, a spus, printre lacrimi și revoltă, Isabela Onoriu într-un interviu pentru fanatik.ro

După spusele soției sale, Daniel Onoriu nu era foarte gras, dar avea niște planuri și voia să mai slăbească, așadar a fost operat în urmă cu două săptămâni la o clinică din Turcia. Lucrurile au luat însă o turnură gravă.

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea până pe 6 februarie 2022. Când vom avea parte de temperaturi mai calde... Rezultate Loto 27 ianuarie 2022. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x