Antena Căutare

De când vor avea românii liber la pescuit și vânătoare. Ludovic Orban, anunț de ultim moment!

Prim-ministrul Ludovic Orban a anunțat că românii vor avea liber la pescuit și vânătoare, din 15 mai. Premierul a explicat și de ce ar fi necesară vânătoarea.

De când vor avea românii liber la pescuit și vânătoare. Ludovic Orban, anunț de ultim moment!
De când vor avea românii liber la pescuit și vânătoare. Ludovic Orban, anunț de ultim moment! | Hepta

Premierul susţine că vânătoarea este necesară mai ales la mistreții care distrug culturile agricole și răspândesc pesta porcină africană.

„Este important, cel puţin pentru vânătoarea de mistreţi, să se dea drumul, pentru că la ora actuală sunt două motive extrem de puternice care determină necesitatea reluării vânătorii. Pentru limitarea răspândirii pestei porcine africane este evidentă necesitatea diminuării populaţiei de mistreţi.

Pe de altă parte, este vorba de protejarea culturilor agricole, pentru că excesul de mistreţi generează intrarea frecventă a mistreţilor în culturile agricole, care şi aşa sunt afectate de secetă”, a anunţat premierul.

Alertă de la Organizația Mondială a Sănătății! Se schimbă date esențiale despre coronavirus! Când ar fi ajuns pentru prima dată COVID-19 în România

Ludovic Orban a mai spus că în localitate oamenii nu vor mai avea nevoie de declaraţie, însă regula nu va fi neaparat valabilă şi pentru ieşirea din localitate.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor cauzate de COVID-19 în România, precum și numărul de cazuri de coronavirus în țară, aici!

Alexandru Rafila, reacție după recomandarea OMS de a retesta pneumoniile suspecte: ”Nu știu să existe probe în România!”... Cei care se vindecă de COVID-19 pot avea sechele ani întregi. Ce sindrom dezvoltă unii pacienți, după externare: „Au nev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x