Antena Căutare

De ce a murit Denisa, fetița de nouă ani care s-a stins în brațele bunicii! Femeia, sfâșiată: ”Nu există durere mai mare!”

Povestea Denisei, fetița de doar nouă ani care s-a stins în brațele bunicii, a impresionat o țară întreagă, iar acum s-a aflat și cauza decesului acesteia.

Povestea Denisei, fetița de doar nouă ani care s-a stins în brațele bunicii, a impresionat o țară întreagă, iar acum s-a aflat și cauza decesului acesteia.

Crescută de bunică încă de la șapte luni, Denisa s-a simțit rău în noaptea de duminică spre luni. Deși bunica acesteia a chemat ambulanța, ea a suferit un stop cardio respirator și a murit. La început, oamenii au crezut că a murit din cauza gripei, însă autopsia a arătat altceva.

Moarte dramatică a unei fetițe de 8 ani din Vaslui! Fetița era crescută de bunici, iar în ultimele zile fetița dădea semne de slăbiciune

Potrivit vremeanouă.ro, fetița s-a stins din viață din cauza unei malformații de cord. Ea a murit în brațele bunicii, spunându-i că ”are încredere în Dumnezeu.”

Bunicii Denisei se pregătesc de înmormântare. Sute de oameni s-au strâns lângă sicriul fetiței de zece ani: "E cu maică-sa în ceruri acum!"

Acum, însă, femeia e sfâșiată de durere, întrucât și-a pierdut și fiica, pe mama Denisei: ”Ea a fost abandonată de tată la naștere, iar de la 7 luni a rămas și fără mamă. O boală necruțătoare a luat-o de lângă mine. Amândouă au murit în brațele mele. Nu este durere mai mare pentru o mamă decât să vadă cum moare copilul ei. Acum, Dumnezeu mi-a luat și nepoțica pe care am iubit-o și am crescut-o ca pe propriul copil”, a declarat bunica fetei.

Abonament gratuit STB pensionari. Cum se acordă cardul de gratuitate, ce formular se completează... Fratele unui fotbalist s-a sinucis la 26 de ani! Ce a scris în biletul de adio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x