Antena Căutare

De ce femeile ajung să fie stresate de bărbații lor

Micul dejun să fie gata preparat, ordine în casă, gospodină desăvârșită și câte altele mai are de pus la punct o soție. Vorbim chiar și despre soțiile care merg la birou, nu numai despre cele casnice. Cu tot acest timp aglomerat, dacă ne gândim și la o familie cu copii, femeile ajung să îi vadă pe soții lor ca pe un… stres.

Micul dejun să fie gata preparat, ordine în casă, gospodină desăvârșită și câte altele mai are de pus la punct o soție. Vorbim chiar și despre soțiile care merg la birou, nu numai despre cele casnice. Cu tot acest timp aglomerat, dacă ne gândim și la o familie cu copii, femeile ajung să îi vadă pe soții lor ca pe un… stres.

Greu de crezut, și de acceptat, însă asta se întămplă cu femeile care se ocupă de treburile casei, cât și de cele profesionale: devin agitate și orice ar încerca să facă partenerii lor, ele se simt stresate de ei. “Dar cu mine cum rămâne?”, ar putea întreba bărbații. Numai că nu vor putea fi lămuriți de către soțiile lor.

Majoritatea femeilor simt că ar trebui să fie mai degrabă mame pentru partenerii lor, decât să se bazeze pe ei. Și asta pentru că tot mai multe femei sunt lăsate să joace diverse roluri în relațiile pe care le au: acela de bucătar, profesor, doctor, menajeră și chiar organizatoare de evenimente.

Chiar dacă se comportă ca niște super-femei, de fapt nu sunt. Și din acest motiv, ele mai și obosesc. Iar acest lucru le poate afecta munca pe care o fac în afara casei.

Bărbații stresează soțiile, arată un sondaj realizat de www.today.com Investigarea s-a făcut pe 7. 000 de mame.

Rezultatele au arătat că nivelul mediu de stres pentru o mamă este de 8,5 din 10. În plus, 46% dintre femeile chestionate au spus că soții lor le provoacă mai mult stres decât copiii lor.

De asemenea, una din cinci mame a raportat că nu primește ajutor suficient din partea soțului, ceea ce este o sursă imensă de stres zilnic. În plus, mamele s-au plâns că nu au suficient timp, pentru a face tot ce trebuie făcut într-o zi obișnuită.

O bună modalitate pentru o mamă, pentru o soție, de a-și ușura sarcinile zilnice este să aibă încredere în soțul ei. Sunt o echipă și împreună, ambii fac parte din căsnicie. Trebuie să aibă încredere unul în celălalt.

Imagini șocante! Localnicii s-au îngrozit: cadavrul unui pui de câine, atârnat de cablurile de telefonie: Filmarea a făc... Fără cuvinte! Scrisoarea unui pensionar bolnav. Medicii, o gloată de neprofesioniști, avizi după bani: "Ce contează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x