Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

De ce le-a ucis Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Avocatul Tonel Pop: ”Parfumul lor i-au stârnit dorințe criminale!”

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care le-ar fi ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, cele două adolescente dispărute de acasă în urmă cu câteva luni, ar fi fost stârnit de parfum fetelor. 

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care le-ar fi ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, cele două adolescente dispărute de acasă în urmă cu câteva luni, ar fi fost stârnit de parfum fetelor.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat că parfumul fetelor i-au stârnit dorințe sexuale și criminale, însă el nu poate fi, deocamdată, trimis în judecată.

Citește și: Caracal: Bomba momentului! Gheorghe Dincă, detaliul pe care toți l-au ascuns! „Este interzis să...”

„Nu cred că poate fi trimis în judecată pentru niciuna din presupusele fapte. Lucrurile par că s-au complicat și mai mult pentru anchetatorii care țin cu dinții de ceea ce spune Dincă, cu toate că e o ipoteză aberantă logic, juridic, răstoarnă pe dos legile fizicii, chimiei, apa este uscată și nu știu ce se mai poate inventă că să picăm pe schema lui Dincă în care din greșeală a dat o palmă, ambele au murit în același mod, e un băiat bun dar le-a fost milă și parfumul fețelor i-au stârnit dorințe sexuale și criminale”, a mărturisit Tonel Pop.

De asemenea, el susține că la FBI au fost trimise niște rămășițe aproape nesemnificative, din care nu poate fi extras ADN-ul.

Citește și: Avocatul familiei Luizei Melencu, declarație bombă! Ce a descoperit FBI este incredibil! Motivul pentru care Dincă nu poate fi trimis în judecată! „Lucrurile s-au complicat”

„Procurorii nu mi-au permis să pun întrebări încuietoare pentru acești specialiști, indicându-mi că dacă vreau întrebări amănunțite să îi întreb în dosarul în care sunt făptuitori. A fost un impediment, nu am putut să întreb dacă INML are acreditare legală și internațională obligatorie. Și credeți-mă că nu le au pe toate! Dacă tragem linie, pentru că judecătorii vor avea nevoie și de opinia specialiștilor, când vor află că nu au putut scoate cromozomii, ce să mai ne ducem să spunem că sunt ale Luizei sau Alexandrei?”, a mai spus el.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro