Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Adevărul despre bătaia monstruoasă dintre clanurile de rromi din Târgu Neamț! De la ce ar fi pornit scandalul care a revoltat o țară întreagă

A fost scandal monstruos pe o stradă din Târgu Neamț, unde mai multe persoane, membre ale unor clanuri de rromi, s-au luat la bătaie pe străzile din oraș cu răngi bâte și topoare. Acum, însă, s-a aflat și motivul pentru care s-ar fi iscat bătaia monstruoasă. 

A fost scandal monstruos pe strazile din Târgu Neamț, unde mai multe persoane, membre ale unor clanuri de rromi, s-au luat la bătaie pe străzile din oraș cu răngi bâte și topoare. Acum, însă, s-a aflat și motivul pentru care s-ar fi iscat bătaia monstruoasă.

Mai exact, se pare că o tânără a rămas gravidă și îl acuză pe un tânăr din clanul rival că ar fi tatăl bebelușului din pântece. Cum bărbatul nu a recunoscut nimic, familia fetei a reacționat violent.

Străzile din Târgu Neamț s-au transformat, joi seara, într-un câmp de luptă. Două clanuri de romi din Târgu Neamț și din Vânători Neamț s-au răfuit cu bâte și topoare.

Primarul orașului a declarată că totul ar fi pornit din cauza unei tinere care a rămas însărcinată și nu se știe cu cine.

Cei de la trupele speciale s-au mişcat foarte greu, noi am avut doar agenţii de la Poliţia Locală şi Poliţia Naţională, practic patrula de ordine publică. S-au solicitat întăriri, dar au ajuns foarte târziu cei de la forţele speciale”, a declarat primarul Daniel Harpa pentru Observator.

10 persoane au fost reținute după bătaia generală. Polițiștii au fost nevoiți să tragă cinci focuri de armă pentru a aplana conflictul.

Recomandari