Antena Căutare

De miercuri, revine viscolul şi urmează gerul!

Veştile care vin de la meteorologi nu ne încălzesc deloc. Mai mult, chiar, ne dau fiori pe şira spinării. De miercuri, viscolul revine în sud și sud-est, iar temperaturile ajung la minus 20 de grade Celsius.

De miercuri, revine viscolul şi urmează gerul! Galerie
| jurnalul.ro

Veştile care vin de la meteorologi nu ne încălzesc deloc. Mai mult, chiar, ne dau fiori pe şira spinării. De miercuri, viscolul revine în sud și sud-est, iar temperaturile ajung la minus 20 de grade Celsius. De joi, în București... temperatura minimă ar putea ajunge și la -15 grade Celsius.

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au spus în cadrul comandamentului de iarnă că de miercuri un nou viscol se va face simţit în sudul României.

Temperaturile pot ajunge, în perioada 27 ianuarie - 9 februarie, până la minus 20 de grade Celsius, iar ANM ar putea emite o noua avertizare de vant puternic, cu viteze de 60 km, valabil până joi la pranz.

Trei judeţe din România sunt în stare de alertă, chiar și acum. Buzău, Brăila şi Vrancea sunt prizoniere în iadul alb. Mii de oameni sunt sinistraţi de furia iernii, iar șase oameni au murit de frig.

Casele nu se mai văd din cauza zăpezii, iar oamenii sunt izolaţi de câteva zile. Unii, mai temerari, au făcut tuneluri prin zăpadă, ca să poate ieşi din curţi şi din case. Iarna parcă s-a răzbunat pentru toate zilele călduroase din decembrie şi ianuarie.

Armata intervine pe mai multe drumuri pentru deszăpezire. Sunt imagini de coşmar transmise în direct de corespondenţii Observator din toate judeţele afectate de vremea rea.

Respirăm doar până miercuri, când situatia meteo se înrăutăţeşte din nou în sudul ţării. Sunt posibile temperaturi de până la minus 20 de grade Celsius.

CUTREMURĂTOR! Declaraţiile făcute de tatăl Aurei Ion: " Fata mea a fost asasinată"... Accident aviatic | Doctorul Radu Zamfir, un nou gest impresionant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x