Antena Căutare

Gheorghe Dincă, dat de gol! Anchetatorii au confirmat: De unde provine cenușa din liziera pădurii din Caracal, de unde au fost ridicate noi fragmente osoase

Sâmbătă, polițiștii au periat din dou liziera pădurii din Caracal, în apropierea loculu în care Gheorghe Dincă a mărturisit că a lăsat rămășițele umane ale Luizei Melencu. Acuzați că au uitat să ridice probe importante, anchetatorii au oferit primele explicații.

Sâmbătă, polițiștii au periat din nou liziera pădurii din Caracal, în apropierea locului în care Gheorghe Dincă a mărturisit că a lăsat rămășițele umane ale Luizei Melencu. Acuzați că au uitat să ridice probe importante, anchetatorii au oferit primele explicații.

„Un bărbat a sesizat că ar fi văzut la lizieră fragmente osoase calcinate. La faţa locului au fost trimise imediat echipe pentru a putea fi ridicate eventualele probe”, au spus anchetatorii despre apelul de sâmbătă la 112.

La câțiva pași de noile fragmente osoase era o grămadă cu cenușă, detaliu de a iscat numeroase dezbateri în spațiul public. Valul de revoltă creat în jurul noii descoperiri a fost legat de posibilitatea ca anchetatorii să fi lăsat în urmă dovezi importante în cazul dispariției Luizei Melencu, tânăra ale cărei rămășițe umane ar fi fost ascunse de Gheorghe Dincă în liziera pădurii.

„Cercetarea la fața locului s-a făcut ca la carte atunci când Dincă a indicat locul unde a aruncat rămăşiţele umane. Zona a fost periată milimetru cu milimetru timp de două zile. Locul unde s-au găsit fragmentele osoase calcinate a fost decopertat, nu s-a lăsat nimic în urmă”, au declarat anchetatorii.

URME DE CENUȘĂ, LĂSATE ÎN PĂDUREA DIN CARACAL

Autoritățile au confirmat, potrivit Adevărul, că în lizieră au fost lăsate urme de cenușă.

„Este vorba de cenuşa manechinului ars la reconstituire. Dincă a pus cenuşa exact în acelaşi loc, în locul unde am găsit rămăşiţele umane. Nu am ridicat cenuşa de la faţa locului pentru că nu reprezintă o probă în dosarul penal instrumentat. Probabil asta a creat confuzie şi s-au făcut şi unele speculaţii că au fost uitate probe la faţa locului. Exclus aşa ceva”, au explicat oamenii legii.

Fragmentele osoase ridicate sâmbătă au fost trimise specialiștilor de la INML. În următoarele zile, legiștii se vor stabili dacă aceastea sunt de natură umană sau animală.

Nu este exclusă posibilitatea ca noile probe să fi fost plantate de cineva în apropierea locului în care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ascuns rămășițele umane ale Luizei Melencu.

Val de debranşări la Buzău: Peste 4.300 de familii au renunţat în ultimele luni la sistemul centralizat, dintr-un total ... Alertele legate de urși i-au scos din minți pe români! Șeful ISU, reacție drastică: ”Ne asumăm înjurăturile, e vorba de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x