Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Aici este adevărul gol-goluț! Câți oameni a omorât coronavirusul în întreaga lume din 4.000.000 de infectați

Coronavirusul a evoluat în lume de la jumăattea lunii ianuarie în Wuhan. Primele cazuri de coronavirus din România și Republica Moldova au fost confirmate pe 26 februarie și 7 martie 2020 respectiv. Pe 11 martie 2020 Organizația Mondială a Sănătății a declarat că focarul de coronavirus a devenit o pandemie.

Aici este adevărul gol-goluț! Câți oameni a omorât coronavirusul în întreaga lume din 4.000.000 de infectați

Pandemia de COVID-19 s-a soldat cu peste 280.000 de morţi în lume, dintre care aproape 85% în Europa şi în SUA, de la apariţia sa în China în decembrie anul trecut, potrivit unui bilanţ întocmit de AFP din surse oficiale până duminică, la ora 16.35, potrivit Agerpres.

Câte decese a provocat coronavirusul?

În total au fost înregistrate în lume 280.011 decese, la un număr total de 4.052.677 de cazuri confirmate, dintre care 156.095 în Europa (la un număr de 1.730.916 de cazuri confirmate), continentul cel mai afectat.

Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"


SUA sunt ţara cu cei mai mulţi morţi (78.862), urmată de Regatul Unit (31.855), Italia (30.560), Spania (26.621) şi Franţa (26.380).

În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"

Trei copii care au decedat în New York au fost diagnosticaţi cu sindrom inflamator, iar alţi 73 sunt purtători. Statele Unite continuă să facă cercetări cu privire la originea virusului. Potrivit unui raport al serviciilor secrete americane laboratorul din Wuhan ar fi fost închis în luna octombrie, a anului trecut, după un eveniment catastrofal.

Testele COVID-19 au ieșit pozitive pentru o capră, un fruct pawpaw și o oaie în Tanzania. Președintele atrage atenția asupra testelor: "Se întâmplă ceva!"

Patologia prezintă simptome mai grave decât la COVID-19 unele similare cu sindromul şocului toxic sau cu o boală Kawasaki atipică, care face ca vasele sangvine să se inflameze şi să se umfle. Alte simptome sunt dureri abdominale, tulburări gastrointestinale şi inflamaţii cardiace.

Potrivit unor publicaţii internaţionale, serviciile secrete americane au monitorizat activitatea dispozitivelor mobile din laboratorul de virologie din Wuhan.

Liliecii NU au infectat oamenii cu Covid-19, ci alt animal! Virusurile fac „greșeli”, a existat un strămoș comun al coronavirusului

Conform datelor, după 7 octombrie nu a mai fost nicio convorbire, ceea ce ar putea să însemna că s-a întâmplat o catastrofă, evidenţiază aceştia.

În timp ce serviciile încearcă să găsească originea virusului, medicii din Statele Unite se confruntă cu o nouă afecţiune care pare cauzată de COVID-19. Petele roşii şi inflamaţia vaselor de sânge au condus la moartea a trei copii din New York, printre care şi un băieţel de doar 5 ani.

CONTINUAREA -------> AICI

Recomandari