Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Decizie drastică în cazul medicului acuzat de pacienți că vine la serviciu cu haine rupte, mirosind a urină. Ce se va întâmpla de la 1 ianuarie 2020

Ancheta în cazul medicului acuzat de pacienți că vine la serviciu cu hainele murdare și rupte și miroase a urină este departe de a fi încheiată, însă există posibilitatea ca acesta să nu mai primească aviz de liberă pracitcă. 

Decizie drastică în cazul medicului acuzat de pacienți că vine la serviciu cu haine rupte, mirosind a urină. Ce se va întâmpla de la 1 ianuarie 2020

Cazul medicului pediatru de la Spitalul Județean de Urgență din Brăila a stârnit numeroase discuții în mediul virtual, mulți pacienți plângându-se de comportamentul acesteia, însă o decizie tranșantă în acest caz vine de la Colegiul Medicilor Brăila, întrucât președintele acestuia, dr. Cristina Stănescu, a anunțat că nu îi va mai da aviz de liberă practică începând cu 1 ianuarie 2020 dacă aceasta nu va fi supusă unor evaluări psihiatrice şi profesionale, pe care să le şi treacă.

Declarațiile unui consilier din Brăila au stârnit revoltă: 'Bă, meltene, fără plic la domn' doctor, ajungeaţi să fiţi trataţi de medici veterinari"

”Pentru anul viitor, Colegiul Medicilor nu-i va da avizul de liberă practică fără să facem o expertiză psihiatrică şi o evaluare profesională. Dar eu sper să nu se mai ajungă acolo. Sper că cei din conducerea spitalului nu vor lăsa aşa lucrurile fără să ia măsuri. Normal, ar trebui să se blocheze la nivel de spital, să se ia măsurile care se impun, să nu ne mai ceară avizul de liberă practică”, a declarat dr. Cristina Stănescu.

De asemenea, ea a precizat că medicul nu poate să se pensioneze, iar până acum nimeni n-a depus o reclamație împotriva ei: ”Ştiu doar că nu are vârsta de pensionare această doctoriţă şi este prima oară când aud aşa ceva despre dumneaei. Nimeni nu ne-a sesizat nimic până acum, niciodată, niciun pacient care să reclame ceva”, a spus şefa Colegiului Medicilor din Brăila, potrivit Adevărul.

Caz revoltător la Brăila unde un medic pediatru este acuzat că miroase foarte urât şi poartă haine murdare în momentul consultaţiei

Dr. Delia Rîșnoveanu, managerul Spitalului de Urgență Brăila a vorbit despre problemele pe care le are medicul și a spus că va desfășura o anchetă amănunțită: ”Acest medic are nişte probleme personale care, din când în când, o pun într-o situaţie mai delicată şi urmează să le rezolvăm. A mai fost o discuţie, o să mai fie nişte discuţii, dar mai mult de atât nu pot să spun. Nu pot să fiu de acord cu asemenea atitudine, dar nici nu pot să fac nimic altceva la acest moment, decât să verificăm să respecte ţinuta corespunzătoare”, a declarat dr. Delia Râşnoveanu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

Recomandari