Căutare Live

Verde-n față! Prima declarație a chirurgului care l-a operat pe copilul decedat la o clinică privată: „Suntem mult mai atenți aici decât la stat”

Medicul chirurg Laura Bălănescu care l-a operat pe băiatul în vârstă de un an şi 10 luni la u spital privat din Capitală, înainte ca acest copil să își piardă viața, a declarat că toate protocoalele au fost respectate în cazul pacientului.

Medicul chirurg Laura Bălănescu care l-a operat pe băiatul în vârstă de un an şi 10 luni la u spital privat din Capitală, înainte ca acest copil să își piardă viața, a declarat că toate protocoalele au fost respectate în cazul pacientului.

Băiatul a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după o operaţie de hernie inghinală, iar medicii legiști au anunţat că motivul decesului a fost un şoc hemoragic.

„A fost un șoc și o mare traumă, e regretabil ce s-a întâmplat, este o anchetă în curs de desfășurare. Nu am cum să vă dau foarte mult, nu știu nici eu, nu am nicio explicație până acum ce s-ar fi putut întâmpla. Pot să va spun atât: intervenția chirurgicală a evoluat fără evenimente majore și nici din punct de vedere al anestezicului nu au fost lucruri care să iasă dintr-o obișnuință”, a declarat, joi, medicul Laura Bălănescu.

„Dacă e un copil peste vârsta de un an operat de hernie inghinală, nici nu necesită monitorizare în terapie, noi la copiii sub un an, de regulă când operăm în privat îi ducem și în terapie imediat post-operator, pentru a fi mult mai atenți aici decât suntem în spitalele de stat”, a mai declarat Laura Bălănescu, medic primar chirurgie pediatrică la Sanador, potrivit Digi24.ro.

Cazul a ajuns la Parchet, iar procurorii au descins deja la Spitalul Sanador, pentru a ridica probe și imagini de pe camerele de supraveghere.

Totodată, sunt audiați părinții copilului și medicul de pe echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutorul copilului. Vor fi chemaţi la declaraţii și medicii şi asistentele care l-au îngrijit pe copil în urma intervenției chirurgicale.

GRAV! Numărul focarelor de pestă porcină a fost DEZVĂLUIT. În câte localități face ravagii virusul... UPDATE:Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 25 octombrie 2018...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri