Antena Căutare

Demn de urmat: Olandezii au construit mai multe case pentru romii saraci din Cluj Napoca

Daca autoritatile noastre nu sunt prea in forma, incearca strainii sa ne intinda o mana de ajutor. 40 de olandezi vor sa schimbe viata romilor pentru care groapa de gunoi a orasului Cluj Napoca inseamna casa, masa si sursa de venit. Au construit deja cateva case din lemn iar celor mici le-au aratat ce inseamna copilarie.

De cand au primit oaspeti din Olanda, copiii romi din zona au invatat cantece noi, reguli obligatorii de igiena, dar si cum sa pregateasca un sandvis sau o salata. Si, cel mai importat, au castigat prieteni noi. Dincolo de gardul gradinitei se munceste de zor la ridicarea catorva case din lemn, pentru familiile sarace de la marginea Clujului.

In fiecare an, multe grupuri vin aici. Au fost grupuri din Hawaii, Africa de Sud, Anglia si acum din Olanda. Peste 40 de voluntari au venit in Cluj, pentru a construi cabane, cinci la numar, pentru familiile sarace. Mai au in plan construirea a altor 30. Iar la sfarsitul lunii va fi deschisa si o scoala noua.

Descinderi in judetul Valcea, la clanul "Bratienilor". Membrii gruparii au prejudiciat statul cu peste 10 mili... Pretul celebritatii: Agentiile de modeling-fantoma, capcana in care cad tot mai multi tineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x